Petrila / Selecţii la fotbal-tenis

551
de Loredana JUGLEA

Antrenorul de la secția de fotbal-tenis a clubului Inter Petrila, Claudiu Stoica, a fost cooptat la lotul național.

Înființată de curând, secția de fotbal tenis de la clubul Inter Petrila a prins bine în rândul tinerilor, care au venit la selecții. Lansat de curând în cadrul CS Inter Petrila, fotbal-tenisul începe să se dezvolte sub îndrumarea antrenorului-jucător Claudiu Stoica, fost campion național și mondial, recent cooptat la naționala României de fotbal-tenis.
10 tineri sportivi și-au primit primul echipament de joc oferit de secția de fotbal-tenis a CS Inter Petrila.
„Nu vorbim despre un sport foarte ușor, fotbal-tenisul este însă fascinant. Selecția tinerilor care doresc să practice acest sport m-a bucurat enorm, pentru că am văzut că sunt copii talentați care chiar doresc să facă performanță. Acum vorbim de 10 copii la echipa de juniori și vom continua selecția, oricine dorește să practice fotbal-tenis este binevenit. Acum suntem la început, dar performanțele se dobândesc prin antrenament și competiții sportive. De aceea dorim să înscriem echipa în campionat, copiii trebuie să simtă pulsul competițiilor sportive”, a declarat antrenorul Claudiu Stoica.
Iată că, după o lungă perioadă de absență a acestui sport la Petrila, fotbal-tenisul începe să prindă viață. Anul acesta a fost și anul de debut al seniorilor petrileni, un debut remarcabil în campionatul național în care Inter Petrila se află pe poziția a șasea din 13 echipe participante.

Comenteaza

Comenteaza