Şi în Colonia Cimpa rulează „Asfalt Tangou”. Scenariul şi regia: Ilie Păducel

318
de Corneliu BRAN
Primarul Ilie Păducel, abia întors cu lauri de la Bucureşti, a dat miercuri o raită în Colonia Cimpa, ca să vadă cu ochii lui situaţia lucrărilor la drumuri, trotuare şi rigole.
Cimpenii beneficiază acum de tot confortul 
Primarul Ilie Păducel a obţinut printr-un program guvernamental pe Ordonanţa 28 a Guvernului României fonduri pentru asfaltarea străzii mari, de aproape un kilometru, din Colonia Cimpa, inclusiv şi a străzilor adiacente acesteia (vreo patru în lungime de vreo 50-100 de metri fiecare), aici intrând şi amenajarea rigolelor de scurgere a apei şi betonarea lor, dar şi trotuarele şi zonele de intrare din faţa porţilor gospodăriilor. Lucrarea este încă în lucru, asfaltul pe străzi este turnat, dar se mai lucrează la rigole şi trotuare, în scurt timp totul urmând a fi finalizat, mai ales că şi vremea de afară permite ca să se lucreze din plin. În paralel cu implementarea acestui proiect de lucrări executate de firma Drupo, graţie şi Apa Serv precum şi a colaborării bune pe această temă, în interesul cetăţeanului, a tandemului Păducel-Costel Avram, s-a rezolvat pentru totdeauna şi problema canalizării din acest cartier petrilean, precum şi proble­ma apei potabile, în acest moment toate gospodăriile beneficiind de apă potabilă de la reţeaua publică şi de canalizare.
Recunoştinţa oamenilor 
„Domnule primar, vă mulţumim că ne-aţi înţeles şi ne-aţi ajutat, nici n-am cuvinte ce să mai spun… Acum avem de toate, asfalt, canalizare şi apă potabilă, iar apa nu mai ne vine prin curţi când plouă. Chiar vorbeam cu cei din familie, cu vecinii, ieri, că aşa ceva prin Cimpa pe la noi nu s-a mai văzut niciodată şi nici nu o să se mai vadă. Cu adevărat sunteţi primarul nostru!”, i-a mulţumit edilului dl. Tudor Tamaş, de la numărul 39, unul dintre sutele de locuitori.
Urmează străzile Valea Cimpii şi Birăoni
Primarul Ilie Păducel ne-a declarat: „Suntem în Colonia Cimpa, unde până la sfârşitul anului trecut, cât ne-a permis vremea, am reuşit să facem infrastructura la străzile din această colonie. După ce vremea ne-a permis am reînceput lucrările. Momentan, suntem în etapa de amenajare a rigolelor şi trotuarelor, precum şi a zonelor verzi de pe aceste străzi. Urmează turnarea celui de-al doilea strat de asfalt, în aşa fel ca undeva până la Sfintele Paşti să finalizăm aceste lucrări. Mă bucur că oamenii sunt mulţumiţi şi sunt foarte fericit că am reuşit să le aducem o imensă bucurie pentru faptul că au scăpat de noroaie şi griji, că au tot ce le trebuie, inclusiv apă şi canalizare. Pe acelaşi program, vom intra peste puţin timp cu lucrările de asfaltare şi pe strada Valea Cimpii, stradă situată peste apă cum ne uităm de-aici. Avem, în paralel, şi lucrări de pregătire pentru asfaltare la strada Birăoni, tot din Cimpa, unde vom turna până la 1 Mai primul strat de asfalt. La toate aceste lucrări, ca şi aici în colonie, nu vor fi vizate doar drumurile, ci şi rigolele, trotuarele şi vom amenaja spaţiile verzi”.

Comenteaza

Comenteaza