Petrila. Tinerii de la Crucea Roșie și-au prezentat activitatea pe scena Casei de Cultură

240
Subfiliala Crucea Roșie Petrila a organizat, vineri, un spectacol de prezentare a activității lor, dar și activitatea proaspeților tineri voluntari aduși în organizație. Reprezentanții Crucii Roșii au arătat întregii comunități petrilene cum își desfășoară activitatea, în mod special acțiunile tinerilor de la Crucea Roșie, majoritatea dintre ei elevi. În acest context, a fost etalată și o demonstrație în care acordau primul ajutor.
„Am avut un spectacol de prezentare împreună cu echipa de tineret și ne-am prezentat activitatea. Am făcut o demonstrație de prim ajutor și cei tineri au invitat trupe locale care au dansat și cântat.Cu această ocazie, Primăria Petrila a oferit un laptop organizației de tineret, pentru a-i ajuta în desfășurarea activității”, a declarat, pentru GDD,  Flori Grecea, reprezentantul Filialei Crucea Roșie Petrila.
Reprezentanții Primăriei Petrila le-au fost alături celor de la Crucea Roșie.
„Am făcut rost de sponsorizări de la agenții economici din Petrila și am ajutat echipa de la Crucea Roșie cu suma de 850 de lei și un laptop pentru a-și diversifica acțiunile. Noi am considerat că această filială este importantă pentru comunitate și că tot mai mulți tineri sunt implicați în această echipă și vrem să încurajăm acest lucru. Am considerat că merită să facem acest efort”, a declarat Ilie Păducel, primarul orașului Petrila.
Acest spectacol a reușit să umple sala Casei de Cultură din Petrila și să le stârnească interesul orășenilor care au venit în număr foarte mare să le urmărească activitatea tinerilor de la Crucea Roșie.
Iulia BĂLUȘĂ

Comenteaza

Comenteaza