Tot ce nu mi-ai dăruit … sper să-i dai ei!

379

N-am iubit prea mulți bărbați, am preferat să aleg bine și să aștept cu calm, gândindu-mă că omul ales se plimbă undeva prin lume, așteptând un semn din partea destinului.

Tu, cel care ieri îmi spuneai că-ți cer prea mult, cel care se văita și îmi spunea că nu-l accept așa cum este, cel care cerea compromisuri, cel care n-avea timp, cel care nu îndrăgea gesturile romantice, cel care  cel care astăzi dăruiește ceea ce am cerut eu cândva, sper să-i dai ei ceea ce nu mi-ai dăruit mie! Sper ca vorbele mele să aibă un sens, sper ca ceea ce a fost să te învețe ceva și sper să realizezi că femeia, ca să rămână lângă tine, trebuie iubită, ascultată și surprinsă! Sper să o înțelegi, sper să o surprinzi, sper ca momentele în care mă rugam de tine și îți ceream un gram de atenție… să nu fi fost zadarnice!

Dacă o faci fericită, eu am să mă bucur! Am să mă simt bine pentru că ceva ți-am oferit, pentru că ai deschis ochii și ai privit către schimbare; ai renunțat la statura de bărbat rece și ai realizat că o femeie, când nu o iubești așa cum trebuie, pleacă!!!! Pleacă, probabil îi pare rău la un moment dat dar apoi se vindecă! Nu ești singurul bărbat de pe pământ dar poți fi ultimul bărbat întâlnit, alesul pentru întreaga viață! Depinde de tine! Dacă ai ratat șansa nu mai există cale înapoi! Așa că tu, cel care ieri mă considerai prea stresantă, cel care se simțea tras la răspundere, cel care nu mă suporta atunci când mă alintam pentru un gram de atenție, sper că astăzi ai realizat că nu este suficient să o cucerești, nu sunt suficiente ieșirile în oraș și câteva filme, trebuie să-i oferi SENTIMENTE, trebuie să o faci să se simtă a ta, trebuie să te concentrezi asupra ei și să nu mai cauți scuze!

Sper să-i dai tot ei căci pentru mine acel tot nu era suficient.

Eu sunt femeie

Comenteaza

Comenteaza