Tragedie. Un tânăr a murit și un altul a fost grav accidentat

304

UPDATE 13.49 –

Tragedia a fost văzută de alți participanți la trafic.

 

”Deodată am auzit o izbitură, în față, la aproximativ 30 de metri. Apoi a apărut un fum negru și o mașină a fost proiectată pe partea cealaltă, pe contrasens. Am scos telefonul să sun la 112, așa am văzut că era ora 04.54, dar a apărut pe partea dreaptă un echipaj de poliție și le-am făcut semn să vină urgent că este un accident. Când am ajuns lângă mașină, a fost groaznic. Bănuiesc că șoferul era cel pe care l-am văzut, pur și simplu scos din mașină de la impact și atârna pe portiera mașinii. Niște imagini de coșmar. Dumnezeu să-l odihnească”, spune unul dintre martorii care a ajuns printre primii la fața locului

……………….

UPDATE- 13.33  Cea de-a doua victimă a accidentului, un alt tânăr –  de 23 de ani – care a fost transportat la spital a fost supus unor intervenții chirurgicale reparatorii.

Potrivit directorului Spitalului de Urgență Petroșani, Alin Vasilescu, tânărul a avut  nevoie de intervenții chirurgicale în partea superioară a corpului.  Victima a fost intubată.

……………………..

Un tânăr de 26 de ani, din localitatea hunedoreană Petrila, și-a pierdut viața – miercuri dimineața – într-un accident de circulație.

Mașina pe care o conducea Daniel Uidilă s-a zdrobit după un impact violent cu o autoutilitară care se ocupa de administrarea teritoriului. Și mașina – măturătoarea a suferit mari avarii. UN alt autoturism oprit pe marginea drumului a fost avariat.

Un alt pasager din autoturism a ajuns la spitalul din Petroșani.

“Un tânăr de 26 de anicare conducea un autoturism pe strada Republicii, din oraşul Petrila, din direcţia Petroşani-Petrila, a pierdut controlul asupra autoturismului şi a intrat în coliziune cu o autoutilitară care se deplasa pe aceeaşi direcţie de mers cu viteză redusă, după care a fost proiectat într-un autoturism parcat pe banda I a sensului opus de circulaţie.  În urma accidentului rutier a rezultat decesul conducătorului auto de 26 de ani şi rănirea gravă a unui tânăr de 23 de ani, din oraşul Petrila, pasager în autoturism”, comunică IPJ Hunedoara.

Știre în curs de actualizare…

Gazeta de dimineata

Comenteaza

Comenteaza