Petrila. Un bărbat a căzut pe o pantă și a ajuns direct pe șosea

213

Un bărbat de 47 de ani din localitatea Petrila s-a dezechilibrat și s-a rostogolit într-o zonă abruptă din fața fostului club din Lonea, luni seara. În urma căzăturii, victima a ajuns pe șosea și a blocat traficul rutier.

Bărbatul accidentat a fost  preluat de un echipaj SMURD și transportat la Spitalul de Urgență Petroșani.

„În seara zilei de 5 mai la sediul pompierilor s-a prezentat o persoană care ne-a spus că în fața clubului din Lonea, la aproximativ 30 de metri de unitatea de pompieri, se află un bărbat căzut pe asfalt. A venit echipajul SMURD, am oprit circulația împreună cu poliția, deoarece exista suspiciunea unui accident. Bărbatul a fost transportat la Spitalul de Urgență din Petroșani, conștient, dar cu diverse traumatisme”, a declarat, pentru GDD, Neculai Alexandrescu, șef al Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Petrila.

În urma cerectărilor, polițiștii petrileni au constatat că bărbatul nu a fost victim unui accident rutier și nici a unui alt gen de infracțiune.

„Bărbatul s-a împiedicat și a căzut în fața clubului din Lonea. Inițial s-a presupus că ar fi fost vorba de un accident și de aceea am fost chemați, dar s-a constatat că bărbatul a căzut. Persoana căzută a afirmat că era în stare de ebrietate și că s-a împiedicat și a căzut. Am înțeles că a și refuzat internarea la spital”, a declarat, marți, pentru GDD, Alexandru Scafariu, adjunctul comandantului Poliției Petrila.

Victima, internată la cardiologie

Bărbatul a căzut și s-a rostogolit ajungând până pe șosea, dar a fost internat la cardiologie. Victima a declarat că s-a simțit rău și că s-a dezechilibrat, rostogolindu-se la vale pe acea pantă, iar despre consumul de alcool nici nu a pomenit.

„A fost adus un bărbat la spital căruia i s-a făcut rău și s-a rostogolit pe o pantă. Acesta a fost internat la cardiologie pentru investigații, deoarece s-a constatat că avea probleme cu inima”, a declarat Liliana Dumitru, medic UPU SMURD Petroșani.

O altă suspiciune legată de acest caz este și faptul că bărbatul ar fi fost agresat, însă investigația îi revine poliției din Petrila care va interveni în urma unei plângeri din partea bărbatului.

Iulia BĂLUȘĂ

 

Comenteaza

Comenteaza