Un exemplu şi pentru alţii… / Primăria Petrila a depăşit plafonul la încasări cu 57.000 lei

289
de Corneliu BRAN
Ieri, 20 noiembrie, Consiliul Local Petrila a fost convocat pentru o şedinţă de îndată. De data aceasta au fost prezenţi marea majoritate a consilierilor. Până la şedinţa extraordinară de luni, nu ne grăbim să concluzionăm că se intră în normalitate cu prezenţa şi la acest consiliu local.
Pe ordinea de zi au fost stabilite trei proiecte de hotărâre, este vorba de două rectificări de buget şi un al treilea proiect privind aprobarea sumei de 16.000 lei pentru Clubul Sportiv Inter Petrila, pentru ca acest club să poată să-şi încheie în acest an toate activităţile sportive planificate la început de an pentru trimestrul IV.
„Este vorba de taxe către federaţii, taxe de concurs, bani de transport către oraşele unde se organizează competiţiile. Banii s-au împărţit, în funcţie de cerinţe, pentru toate secţiile clubului, este vorba de secţiile de popice, lupte, tenis de masă şi fotbal”, ne-a declarat viceprimarul Vasilică Jurca.
În privinţa rectificării de buget, viceprimarul Petrilei a declarat pentru ZVJ: „Am depăşit plafonul de încasări cu 57.000 lei, astfel că am făcut rectificarea de buget ca să prindem aceşti bani în bugetul local. Din această sumă, 16.000 lei i-am repartizat la sport, iar restul de 41.000 lei la salubrizare. Practic, s-au acoperit două capitole importante, unde era nevoie de aceste sume”.

 

Comenteaza

Comenteaza