Un petrilean la conducerea PRM în zona de sud a țării

254

Strategii noi pentru Partidul România Mare. Conducerea partidului de la nivel național a gândit o nouă strategie de ai implica mai mult pe membrii partidului în activități. Crearea unei echipe de 15 persoane care să coordonezde zonele țării pare a fi soluția pe care PRM-ișitii au găsit-o. Petrileanul, Emanoel Andronache face și el parte din această structură de 15 persoane și împreună cu alți doi lideri de partide va coordona nouă organizații județene ale PRM.

Emanoel Andronache, Gheorghe Bucălăiete de la Gorj și Vasile Popa din județul Olt sunt cei trei lideri aleși să coordoneze nouă județe din zona de sud, Olt, Dolj, Mehedinți, Gorj, Vâlcea, Argeș, Teleorman, Dâmbovița și Hunedoara.

 „Decizia este din 28 februarie și a venit în luna martie este semnată de către Vadim Tudor și se referă la gruparea pe zone geografice a organizațiilor județene ale Partidului România Mare. Suntem 15 persoane pe țară, președintele partidului și-a ales o structură de 15 persoane cu care vrea să lucreze, să coordoneze și suntem în primii 15 ca și decizie și ca și structuri care merg la conferințe în țară, atribuția fiind de a comunica cu centrul. După o lungă perioadă i se dau aceste atribuții unui lider de Hunedoara din partea lui Vadim să coordoneze și alte județe”, a declarat, pentru GDD, Emanoel Andronache, președintele PRM Hunedoara.

Liderul PRM Hunedoara a primit odată cu această oportunitate și o serie de responsabilități de care trebuie să țină cont la orice decizie.

„Categoric această atribuție reprezintă și o responsabilitate mare, este o încecare a noastră, ca prin coordonarea acestor nouă județe să încercăm în zona de sud să realizăm un scor mai bun decât pragul electoral. În Deva am avut scorul foarte aproape de 5% și noi în această zonă ne propunem să depășim acest prag și să putem compensa cu celelalte zone cu rezultate mai slabe. Ținta finală este pragul pentru Parlament, ca și țintă locală județeană sunt alegerile locale”, mai spune Andronache.

Președintele PRM Hunedoara spune că deja și-a intrat în rol și cel puțin telefonic sau prin corespondență virtuală a comunicat cu liderii din cele nouă județe. Acesta spune că va fi prezent la fiecare ședință importantă ce va avea loc în cele nouă județe.

Iulia BĂLUȘĂ

Gazeta de dimineata

Comenteaza

Comenteaza