Un tânăr din Petrila a provocat un accident rutier pe străzile din Roma

238

S-a tamponat cu mașina înmaticulată în România, pe străzile Romei. Un tânăr din Petrila a provocat un ușor accident de circulație în Italia. Acesta a intrat în coliziune cu o altă mașină, cauza fiind nepăstrarea distanței corespunzătoare între autovehicule.

Incidentul rutier a avut loc, duminică în jurul orei 15:00, pe centura anulară a capitalei, în zona Aurelia. Tânărul în vârstă de 21 de ani a lovit din spate un alt coleg de trafic. Şoferul spune că  neatenţia şi ignorarea distanţei de siguranţă l-au dus în situaţia de a face accident.

“N-am băut, eram odihnit. A frânat brusc în faţa mea, iar eu m-am dus la fix. Aveam de gând să-mi cumpăr altă maşină, dar nu-mi doream să fie acesta motivul principal. Viteză 100, 110 km/h, centura a fost, airbagul a sărit, doar sperietura şi cheltuiala sunt mai mari. Aştept să rezolve agenţia de asigurări problema. Merg acasă cu trenul, nu-i bai. Noroc bun!”,  spune, pentru GDD,  Alex R. Cosmin, tânărul care are permis de coducere de aproape doi ani.

La faţa locului au sosit echipajele Poliziei Stradale, care au constatat incidentul şi au amendat vinovatul. În prezent, maşina se află într-un centru de tractări de unde urmează a fi ridicată pentru eventuale reparaţii sau vânzare de piese.

Sergiu Balaban Duck

Gazeta de dimineata

Comenteaza

Comenteaza