Unele posibile cauze ce au condus Complexul Energetic Hunedoara(CEH) pe marginea prăpastiei:

210

1. Directorul General conduce CEH-ul din deplasare și nu de la sediul acestuia din Petroșani.
2.Președintele Consiliului de Administrație al CEH conduce CEH-ul din București, iar ședințele le ține tot acolo, cei din Valea Jiului pleacă cu microbuzele la plimbare(pe cheltuiala contribuabilului) la București și acolo află că aceste ședințe se amână.
3.Lipsa oricărui plan de eficientizare serios a acestui complex, cele care au fost făcute sunt simple foi volante.
4. Cele două campanii electorale din 2014, europarlamentare și prezidențiale, au făcut mai mult rău întrucât s-au amânat decizii importante pentru a nu deranja electoratul.
5. Numirile politice în funcții de conducere nedublate de competență.
6. Firmele căpușă instalate de ani de zile, ori altele nou venite, au supt și sângele și măduva acestei societăți.
7. Numărul mare de persoane de conducere, atât la sediul CEH cât și la sucursale, fiecare cu beneficiile aferente.
8. Complicitatea,în multe cazuri în detrimentul socității(anumite sindicate și anumită parte a politicului), politic-administrație-sindicate, pentru că e bine ca fiecare s-o ducă foarte bine.
9.Lipsa reacției de la minister: la abuzurile făcute la CEH, la incompetența managerială, la dezastrul spre care se îndreaptă complexul.
10. Lipsa de respect pe care o arată fiecare persoană cu funcții de conducere față de cei care muncesc: Mineri și Energeticieni. Aceștia sunt considerați masa lor de manevră, cărora le vând ei gogoși în fiecare zi, dar într-o zi vor spune STOP! Și acest STOP odată spus, pre mulți o să-i popească. Și ar mai fi multe alte cauze….

Gabriel Lungu

Gabriel Lungu

Comenteaza

Comenteaza