Vadim catre Cozma:”ONANIA PROSTESTE!” Raspunsul lui Miron Cozma este FABULOS

641

Europarlamentarul i-a amintit lui Miron Cozma ca din cauza lui au murit multi oameni la mineriade,  in timp ce

„Luceafarul huilei” sustine ca Vadim este un escroc si un nenorocit care nu mai are nicio legitimitate sa vorbeasca din postura de presedinte al PRM. Cei doi si-au continuat avalansa de acuze si dupa interventia televizata. In EXCLUSIVITATE pentru ziarulring.ro, Corneliu Vadim Tudor si Miron Cozma au incercat sa-si regleze conturile.
„ONANIA PROSTESTE DACA INTRECI MASURA”
Europarlamentarul a comentat ironic conflictul de aseara, cu fostul lider la minerilor. El afirma ca multe dintre problemele lui Cozma i se trag din inchisoare.„Ce explicatii sa-i dau unei paiate cu par vopsit? Si-a vopsit parul! Oare ce apucaturi pidosnice a capatat in puscarie? Onania prosteste daca intreci masura! Pai, ce fel de om este asta, care si-a lasat nevasta si copilul?”, a spus Corneliu Vadim Tudor pentru ziarulring.ro. Miron Cozma i-a raspuns in aceiasi termeni si pune la zid modul in care politicianul isi povesteste experientele sexuale in show-urile tabloide.”Vadim este lipsit de cea mai elementara educatie! Se da om de cultura si nu are cei sapte ani de acasa. Eu am fost la Vadim acasa. Nevasta lui este o sfanta pe langa el. El se duce sa vorbeasca la TV de iubirile din viata lui. Cum ar fi sa ma duc sa vorbesc de fostele iubite, cand eu sunt casatorit cu nevasta mea? Pai, cum o sa ma mai respecte sotia mea? Nu mai are nicio valoare, efectiv, s-a demonetizat. El spune ca a avut 1000 de femei. Pai, cine-l crede? N-a fost in stare sa aiba cinci femei in viata lui”, a spus Cozma pentru ziarulring.ro
Miron Cozma: „Becali e un INFRACTOR de drept comun. Ca sa rezist in parnaie, AM BATUT cadre si detinuti”

„VADIM S-A RIDICAT PE SPATELE LUI ILASCU SI Al ALTOR OAMENI DE VALOARE”
Acuzatiile au continuat de ambele parti. Corneliu Vadim Tudor i-a amintit lui Cozma ca se face vinovat de moartea multor oameni in mineriade. Mai mult, el l-a numit „criminal”. „A ajuns sa ma judece pe mine Miron Cozma, care a trimis la moarte atatia mineri!? Aduceti-va aminte de episodul de la Stoenesti! In 1999, l-am rugat sa stea acasa, sa nu-i atraga pe mineri in capcana si sa evitam varsarea de sange. Cozma s-a ambitionat, ca vazuse multe filme cu cowboy, si i-a dus in bataia focurilor. Au murit 32 de mineri si nu o spun eu, ci ziarul german Der Standard. Miron Cozma este un criminal”. Vadim a declarat la Romania TV ca l-a ajutat pe fostul lider al minerilor sa iasa din inchisoare. Cozma a avut varianta lui privind acest episod. „Minte! Nu m-a ajutat sa ies din inchisoare. Eu am iesit la termen, nici macar nu am avut parte de eliberare conditionata. Am facut pedeapsa in termen. Am refuzat si gratierea. El este un nenorocit si un escroc, care acum profita de suferinta lui Gigi Becali. In urma cu cateva luni, se balacareau cu Gigi, iar acum, e frate de cruce cu Gigi Becali care e la parnaie. Asa a invatat el sa faca. S-a ridicat pe spatele lui Ilie Ilascu si al altor oameni”, a comentat Cozma.

„TRIUNGHIUL BERMUDELOR S-A INCHIS. IDIOTUL CREDEA CA O SA INTRU IN PRM!”
Cei doi au avut versiuni diferite si cand vine vorba de presupusa dorinta a lui Cozma de a se inscrie in Partidul Romania Mare. „S-a rugat de mine sa-l fac parlamentar. Ma urmarea peste tot la Bucuresti si Cluj. Statea dupa mine chiar si atunci cand mi-am lansat o carte”, a afirmat Vadim Tudor. „Luceafarul huilei” spune ca toata aceasta poveste i se trage de la prietenia cu Gheorghe Funar, secretarul general al PRM.„Zice ca am fost la el in partid. Cand vreodata? Poate in visele lui. Eu sunt prieten cu Gheorghe Funar, un roman adevarat, si m-am dus la Cluj pentru ca el m-a invitat. Pai, nevasta lui Funar a venit la mine, la inchisoare. Dupa ce Funar s-a dus in PRM, i-am spus ca a gresit, ca s-a dus intr-o cloaca. La noi, in Ardeal, se spune ca daca te bagi in laturi, te mananca porcii. Eu n-am fost niciodata membru de partid, nici macar la comunisti. M-am intalnit atunci si cu Florin Piersic. Vadim a venit la noi si ne-a zis:<< Triunghiul Bermudelor s-a inchis >>. Chiar credea idiotul ca o sa ma duc cu el in PRM!” a replicat Miron Cozma.

Stiri online - stiri de ultima ora si stirile zilei - Stirile.rol.ro

 

Comenteaza

Comenteaza