Vasilică Jurca: ”Eu sunt candidatul PSD la Primăria Petrila. Dorin Curtean e mai mic decât Ilie Păducel”

537

În timp ce fostul city-manager al orașului Petrila, Dorin Curtean, a declarat că încă nu s-a hotărât ce decizie să ia cu privire la partidul din partea căruia ar putea să candideze la primărie, surse social democrate susțin că acesta ar putea să vină în partid în locul lui Vasilică Jurca.

Dorin Curtean
Dorin Curtean

”Da, e adevărat că am fost contactat de mai multe partide, însă nu m-am hotărât încă asupra unei propuneri. Prefer să analizez situația și să aleg varianta cea mai bună. Important ar fi să ne unim forțele într-o singură direcție, care să susțină un singur candidat și interesele petrilenilor și nu ale politicienilor. Este un singur tur de scrutin și, pentru a avea succes, trebuie să lucrăm în echipă. Și cred că e mult mai ușor pentru cetățeni să aleagă dintre doi candidați și nu din mai mulți”, a precizat Dorin Curtean.

Vasile Jurca, viceprimarul Petrilei și candidatul PSD la primărie a declarat, pentru Vocea Străzii, că într-adevăr se poartă negocieri cu Dorin Curtean, însă sub nicio formă nu se pune ca acesta să candideze la funcția de primar dacă intră în partidul lor. Mai mult, Jurca precizează că, din punctul lui de vedere, ”Dorin Curtean e la un nivel mai mic” decât primarul Ilie Păducel ”care a dorit să candideze de la PSD și nu a reușit”.

”Eu sunt candidatul PSD la Petrila și nu știu să negocieze cineva cu Dorin Curtean pentru funcția de primar la Petrila. Nu va fi, oricine negociază, candidatul PSD-ului la Petrila. Sunt validat și de Birou, am discutat și la București vizavi de această candidatură. Dorin Curtean cred că e la un nivel mai mic decât primarul care a dorit să candideze de la PSD și nu a reușit. Se discută cu Dorin Curtean să vină alături de noi, dar nu în calitate de candidat la primărie”, spune Vasilică Jurca.

Vocea Străzii

 

Comenteaza

Comenteaza