Petrila / Versantul ce mărginește str. Dealului – curăţat

96
de Alina PIPAN

Strada Dealului, care face legătura dintre Petroșani și Petrila, a fost asfaltată.
Miercuri, 6 noiembrie, a fost inclusiv toaletat verasantul care mărginește strada. Curățarea versantului a fost realizătă de administrația locală din Petrila, chiar dacă strada aparține ariei administrative a Primăriei Petroșani. Ea a fost cedată în administrare Primăriei Petrila pentru a se putea realiza un proiect infrastructural de investiții, mai precis realizarea legăturii spre centura Petrila.
Pentru amenajarea versantului au fost mobilizați muncitorii primăriei, alături de pompierii voluntari care au intervenit cu o autospecială. Versantul a fost curățat de vegetația uscată timp de câteva ore, iar resturile vegetale au fost remorcate și transportate, ele vor fi ulterior folosite în alte scopuri.
„Am solicitat aprobarea de la municipalitatea din Petroșani pentru a curăța zona din strada Dealului, la intrarea în orașul Petrila unde vegetația și copacii puneau în pericol siguranța participanților la trafic și am considerat necesară această lucrare pe care o facem noi, după ce și șoseaua a fost asfaltată și marcată corespunzător. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat!” a informat primarul  Vasile Jurca.

Comenteaza

Comenteaza