PETRILA VOTEAZĂ ÎN TURUL 2 AL ALEGERILOR PREZIDENȚIALE – 24 NOIEMBRIE 2019

82

Turul 2 al alegerilor prezidențiale 2019, în cadrul cărora se va alege viitorul președinte al României are loc în data de 24 noiembrie 2019. Secțiile de votare din țară se vor deschide duminică dimineață la ora 07.00 și se vor închide la ora 21.00.

Românii care au împlinit vârsta de 18 ani inclusiv în ziua alegerilor, au dreptul la vot. Cei care merg să voteze, pot face acest lucru doar pe baza cărții de identitate, a cărții de identitate provizorie, a buletinului de identitate, a pașaportului diplomatic, pașaportului de serviciu sau în cazul elevilor din școlile militare, a carnetului de serviciu militar.

Românii care votează în străinătate, sau cei care au domiciliul în afara țării dar votează în România, o pot face pe baza pașaportului. Cei care se întreabă ”La ce secție votez?” pot afla răspunsul apelând la site-ul oficial al Registrului Electoral. Registrul cuprinde numele şi prenumele alegătorului, data naşterii, adresa de domiciliu şi adresa de reşedinţă, codul numeric personal, seria şi numărul actului de identitate.

Registrul Electoral Central – Accesați acest link

Astfel, pentru a afla la ce secție de votare din România sunteți arondați trebuie să introduceți CNP-ul și numele de familie și un cod de verificare afișat pe site, iar portalul va afișa, imediat, numărul și adresa secției de votare la care sunteți arondat la aceste alegeri parlamentare.

Aproximativ 20000 de persoane cu drept de vot din orașul Petrila sunt așteptate la cele 16 secții de votare organizate pe raza orașului Petrila.

Lista secțiilor de votare – oraș Petrila:

 

Info Petrila

Comenteaza

Comenteaza