PETRILA. Zeci de sportivi au disputat titlul de cel mai bun alergător

234

Sportivii din Valea Jiului s-au întrecut, miercuri, la un concurs de alergare pe o distanță de peste 1000 de metri. Cei 40 de elevi care s-au prezentat la această competiție sportivă. ce face parte din cadrul Olimpiadei Sportului Școlar, au alergat la Petrila în jurul unui teren de sport de 360 de metri.

Participanții din Petroșani și Petrila au concurat la cros fiind îndrumați de profesorii lor, Stoica Gherasim de la Școala Gimnazială I.D.Sîrbu din Petrila, Cristian Buium de la una din structurile Colegiului Tehnic Constantin Brâncuși Petrila și Mariana Muntean, profesor de educație fizică la Colegiul Carmen Sylva din Petroșani.

Pe primul loc la categoria fete s-a clasat Larisa Kovacsics de la Școala Gimnazială I.D. Sîrbu Petrila, cea de-a doua treaptă a podiumului a fost ocupată de Delia Kovacsics de la I.D. Sîrbu, iar pe cel de-al treilea loc s-a clasat Diana Lecu de la Colegiul Tehnic Constantin Brâncuși Petrila.

La categoria băieți, câștigătorul a fost sportivul Alexandru Oprișanu de la Carmen Sylva din Petroșani, locul al doilea a fost ocupat de către Alexandru Petrariu de la Constantin Brâncuși și pe ultima treaptă a podiumului a urcat Cristian Lucan de la I.D. Sîrbu Petrila.

La categoria băieți elevii au alergat trei ture de teren, iar pentru fete au fost doar două ture de alergat.

Elevii au fost premiați cu diplome din partea Inspectoratului Școlar Județean Hunedoara, fiind prima dată când inspectoratul la oferă sportivilor diplome la o astfel de competiție sportivă desfășurată la Petrila.

Iulia BĂLUȘĂ

Gazeta de dimineata

 

Comenteaza

Comenteaza