Petrilean, prins în timp ce încerca să fure componente de la calea ferată

237
Un tânăr din Petrila a fost prins în timp ce încerca să fure componente de la calea ferată, acesta fiind autorul mai multor fapte de acest gen.
Nicolae Croitoru, petrileanul de 27 de ani, a fost prins în flagrant în noaptea de luni spre marți de către polițiștii de la Transporturi Feroviare care au organizat o pândă pentru a-l prinde pe cel care fura componente de pe calea ferată.
”Am organizat o pândă azi-noapte (în noaptea de luni spre marți-n.r.), în Triajul CF Petroșani, și am reușit să prindem în flagrant un tânăr care fura eclise de la șinele de calea ferată”, au declarat, marți, pentru GDD reprezentanți ai Poliției Transporturi Feroviare.
Potrivit surselor citate, petrileanul a comis patru furturi. Acesta a sustras un număr de 70 de eclise, dar și alte componente de la calea ferată. Prejudiciul estimat până la acest moment este în valoare de aproximativ 2500 de lei.
Tânărul este cercetat de polițiști, dosarul fiind instrumentat sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroșani.
Mihaela MIHAI

Autor: Gazeta de Dimineata

 

Comenteaza

Comenteaza