Petrileanca DOINITA MARIA BALANESC / Consilier Judetean

1339

Am analizat și aprobat astăzi, în ședința Consiliului Județean Hunedoara, proiectul de hotărâre privind aprobarea acordării unor finanțări nerambursabile pentru anul 2017, în baza Legii 350. În calitatea mea de reprezentant al comunității locale din orașul Petrila în forul legislativ județean, am susținut și aprobat, printre sutele de proiecte supuse analizei, și proiectele de interes local ale diverselor asociații și fundații care activează în orașul Petrila.
Le mulțumesc colegilor consilieri pentru corecta evaluare a proiectelor depuse, pentru întelegere și pentru votul pozitiv pe care l-au dat astăzi, așa cum le mulțumesc și celor care au depus și obținut aceste finanțări, prin care vor putea să-și deruleze în bune condiții activitatea în folosul comunității și în anul 2017.

Astfel, pentru orașul Petrila s-au aprobat fonduri nerambursabile, după cum urmează:
-Org.Salvați Copiii Filiala Petrila- 74.000 lei
– As. Asezamantul Providenta Divina Iulian Misionarul- 5.000 lei
– As.Caritas- Centru Zonal Petrila- 4.000 lei
-Club Sportiv Inter Petrila- 50.000 lei
– As. Culturală Junii Petrileni- 6.000 lei
– As. Culturală Rapsodia Muntilor Petrila- 18.000 lei
-Parohia Ortodoxă Română „Sf.Petru si Pavel” Petrila- 45.000 lei
-Biserica Cultului Creștin Baptist Petrila- 5.000 lei
-Parohia Ortodoxă Română Petrila- Cimpa- 10.000 lei

Tuturor, le doresc mult succes în activitate și-i invit să acționeze cu aceeași pasiune și dăruire în munca pe care o depun, astfel încât să-și poată duce proiectele prezentate nouă la bun sfârșit. Vă asigur, de asemenea, că veți avea în mine, și de acum înainte, un susținător și un colaborator devotat.

Comenteaza

Comenteaza