PETRILEANUL ADI ANDRONACHE ANTREPRENOR DE SUCCES IN PETRILA

547

80 DE NOI LOCURI DE MUNCĂ LA PETRILA CREATE DE TINERI ANTREPRENORI

80 de noi locuri de muncă vor fi create în orașul Petrila, după ce antreprenorul Adrian Andronache împreună cu mai mulți prieteni apropriați au depus un număr de 19 proiecte în cadrul programului Start-Up Nation, toate fiind aprobate.
Cu această ocazie se vor crea aproximativ 80 locuri de muncă noi pe raza orașului Petrila, în mai multe domenii de activitate: transport, salubrizare, servicii întreținere auto, servicii foto video, prelucrarea lemnului și altele.
Un lucru inedit este că toate aceste proiecte au beneficiat de ajutorul consultantului petrilean Adrian Adochiței, tocmai din dorința tinerilor antreprenori ca banii alocați pentru consultanță să rămână tot în orașul Petrila.
„Ar fi fost benefic pentru oraș ca și alți tineri, apropiați ai administrației locale, acceptați la finanțare în cadrul aceluiași program, să fi apelat la consultanți locali, nu să plătească consultanță la firme din orașe mult mai dezvoltate ca Timișoara, Cluj etc. Sperăm să ne bucurăm de sprijinul administrației locale pentru a putea implementa aceste proiecte pe raza orașului , mai ales ca printre noi sunt și petrileni veniți din diaspora” a declarat Adrian Andronache, antreprenor petrilean.
Beneficiarii celor 19 proiecte finantate prin Programul Start-up Nation vor semna marti, 18 iunie, la Deva, acordurile de finantare.

Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni şi text
Este posibil ca imaginea să conţină: în aer liber

Comenteaza

Comenteaza