Autoritățile petrilene au reușit să identifice proprietarul oilor moarte din apele Jiețului, stabilind totdată că leșurile animalelor au fost aruncate în apă. Este vorba despre un bărbat care are o grădină în apropierea locului în care au fost găsite oile moarte.

”În urma verificărilor, Poliția Locală a reușit să identifice proprietarul oilor. S-a stabilit totodată că bărbatul este cel care a aruncat leșurile în apa Jiețului”, a spus Vasile Jurca, primarul orașului Petrila.

Potrivit edilului din cea mai estică localitate a Văii Jiului, petrileanul este cel care a aruncat oile în apele râului.

”Animalele erau ținute într-o grădină. Le-a găsit sfâșiate. Nu știm dacă de lupi sau de câini. Le-a aruncat în apă, însă după ce a fost identificat tot el a fost cel care le-a scos din apă spunând că le va îngropa. În aceste condiții am anulat comanda pe care o făcuserăm către societatea cu care noi avem contract pentru ridicarea de pe drumurile publice a animalelor moarte”, a mai spus primarul din Petrila.

Petrileanul ce a aruncat leșurile a cinci oi în apele Jiețului nu a fost amendat de administrația locală din Petrila pe considerentul că pierderea omului este un mare. Acesta s-a ales doar cu un avertisment.

Mihaela MIHAI

Comenteaza

Comenteaza