Petrileanul care a aruncat mai multe oi moarte în apele Jiețului a fost identificat

1040

Autoritățile petrilene au reușit să identifice proprietarul oilor moarte din apele Jiețului, stabilind totdată că leșurile animalelor au fost aruncate în apă. Este vorba despre un bărbat care are o grădină în apropierea locului în care au fost găsite oile moarte.

”În urma verificărilor, Poliția Locală a reușit să identifice proprietarul oilor. S-a stabilit totodată că bărbatul este cel care a aruncat leșurile în apa Jiețului”, a spus Vasile Jurca, primarul orașului Petrila.

Potrivit edilului din cea mai estică localitate a Văii Jiului, petrileanul este cel care a aruncat oile în apele râului.

”Animalele erau ținute într-o grădină. Le-a găsit sfâșiate. Nu știm dacă de lupi sau de câini. Le-a aruncat în apă, însă după ce a fost identificat tot el a fost cel care le-a scos din apă spunând că le va îngropa. În aceste condiții am anulat comanda pe care o făcuserăm către societatea cu care noi avem contract pentru ridicarea de pe drumurile publice a animalelor moarte”, a mai spus primarul din Petrila.

Petrileanul ce a aruncat leșurile a cinci oi în apele Jiețului nu a fost amendat de administrația locală din Petrila pe considerentul că pierderea omului este un mare. Acesta s-a ales doar cu un avertisment.

Mihaela MIHAI

Comenteaza

Comenteaza