Lângă un adevărat gentleman, mă port ca o doamnă. Lângă un egoist, mă port ca o războinică!

337

Sunt ceea ce trezești în mine. Dacă ești un gentleman, lângă tine vei avea o doamnă. Dacă ești un nemernic, mă voi purta după cum meriți. Nu pretinde respect atâta timp cât răspunzi răstit, nu-mi respecți alegerile și nu iubești ceea ce sunt. Nu-mi spune prea multe povești dacă n-ai timp pentru fapte.

Un adevărat domn nu-și va face iubita de râs, nu va concura cu ea în public, nu o va contrazice de față cu prietenii doar pentru a avea dreptate.

Nu va arăta tuturor cât este de supărat; dacă ea a greșit, va aștepta și îi va explica cu calm, fără a se supăra. Nu va pleca dintr-un loc răbufnind doar pentru că a fost deranjat de comentariile cuiva. Nu-si va denigra iubita, orice s-ar intampla intre ei.

Un adevărat domn înțelege dintr-o privire că ea este nervoasă și o lasă în pace. O va surprinde cu o floare atunci când ea nu se așteaptă și nu pretinde afecțiune atâta timp cât el însuși nu a oferit.

“A fi bărbat” nu înseamnă a-ți considera iubita un obiect, să te lauzi cu frumusețea ei pe la prieteni deși ochii îți aleargă tot timpul după altele; degeaba îi tot spui că o iubești atâta timp cât știi doar să pretinzi. Degeaba te lauzi, degeaba îți dai cu tot felul de parfumuri scumpe și porți haine de firmă. Există o mare diferență între calitate și exces. Calitățile unui bărbat atrag inima unei femei, excesul atrage atenția femeilor superficiale. Dacă vrei o doamnă, poartă-te ca un gentleman. Altfel nu poți pretinde mai mult deoarece oricum nu poți face față.

sursă poză: weheartit.com

Comenteaza

Comenteaza