Petrileanul OVIDIU ZAHARIE / La Petroşani / Expoziţia de toamnă de automobile vechi

382
de Corneliu BRAN
O nouă expoziţie de automobile vechi, care cu siguranţă va încânta din nou ochii petroşenenilor şi va produce nostalgii celor mai în vârstă, va fi organizată la Petroşani, la 17 octombrie. 
Maşinile vor fi expuse pe platoul din Piaţa Victoriei. Această ştire ne-a fost comunicată de Ovidiu Zaharie, comandantul Poliţiei Oraşului Petrila, cel care este totodată şi reprezentantul judeţean al „Retromobil Club România”, filiala Hunedoara, şi, fireşte, un mare pasionat de automobile vechi dar şi de recondiţionarea lor:
„Vom da sfoară la toţi posesorii de maşini vechi şi membri ai filialei noastre, inclusiv şi la mai mulţi colegi din ţară, ca să vină pe data de 17 octombrie cu maşina sau maşinile pe care le deţin la expoziţie. Părerea mea că de data aceasta vor fi minim 35 de maşini expuse, care să sperăm că vor face deliciul celor care vor vizita expoziţia de maşini vechi. Numărul de maşini va depinde în mod clar şi de vreme, să sperăm că va fi frumoasă. Ce vreau să vă mai spun este faptul că numărul de membri a crescut în filiala noastră, de la 3 la 11. Clubul Retromobil este singura autoritate naţională care certifică aceste vehicule vechi ca fiind istorice. Chiar dacă suntem o filială relativ nouă, suntem activi şi această creştere se datorează şi faptului că am găsit o serie de persoane care deţineau astfel de maşini şi nu ştiau ce să facă cu ele sau unde să se înscrie. Acum au devenit membrii noştri. Să sperăm că mulţi dintre ei vor putea ajunge cu maşinile la Petroşani la expoziţia pe care o organizăm în octombrie”.

 

Comenteaza

Comenteaza