Petrileanul profesor IULIAN DODA / Premiile Exclusiv 2017 – laureații din domeniile cultură și educație

706

Aducem în atenția cititorilor noștri o nouă serie de laureați ai ”Premiilor Exclusiv” – ediția 2017. Începem prezentarea abordând unul dintre domeniile, din fericire, extrem de active la nivelul regiunii, fără de care Valea Jiului ar fi, în mod cert, una doar… a Plângerii.

Cultura, căci despre acest domeniu este vorba, a avut și în anul 2016 o prezență activă, peste tot în Valea Jiului, fapt care ne-a făcut extrem de dificilă alegerea celor spre care se îndreaptă unul dintre ”Premiile Exclusiv”. Spectacole artistice, festivaluri, nedei populare, lansări de carte, vernisaje de artă plastică, sunt tot atâtea subiecte care ne-au făcut viața mai frumoasă pe tot parcursul anului trecut, punând în valoare, în același timp, talentul artiștilor și oamenilor de cultură din Vale, dar și confirmând faptul că investițiile publice și private care au avut ca scop încurajarea și susținerea culturii, în toate formele ei de manifestare, s-au dovedit a fi mai mult decât necesare.

Pentru coordonarea unora dintre cele mai active Ansambluri artistice din Valea Jiului, ”Premiul Exclusiv pentru cea mai bună formație folclorică” îi revine prof. Iulian Doda (pentru coordonarea Ansamblului ”Bujorii Muntelui” din Petrila)

Comenteaza

Comenteaza