Petrileanul RARES ROSULESCU / Tenis. Sportivii CSȘ Petroșani s-au întors învingători de la Cupa Top Târgu-Jiu

322

Sportivii Clubului Sportiv Școlar Petroșani (CSȘ Petroșani), secția tenis de câmp, s-au întors învingători de la Cupa Top de la Târgu-Jiu, aceștia reușind să se impună în fața adversarilor și să obțină două locuri întâi, un loc doi și un loc trei.

Patru sportivi de la CSȘ Petroșani au reușit să câștige primele locuri la două categorii diferite de vârstă, în cadrul Cupei Top ce s-a desfășurat sâmbătă, la Târgu-Jiu.

La 16 ani – băieți, turneul s-a desfășurat în regim șah (fiecare cu fiecare- n.r), iar Rareș Roșulescu, sportiv al CSȘ Petroșani a câștigat locul I, impunându-se în fața lui Gheorghe Schinteie de la CS Dinamo București cu scorul de 7-6(5); 6-2, în fața lui Costaiche Armand de la ATC Elite Tg-Jiu cu 6-0;6-0, și reușind și o victorie cu 6-4;6-1 împotriva colegului său Bogdan Lazăr, și el sportiv al clubului petroșănean. Lazăr a reușit în schimb să obțină locul III la aceeași categorie.

La categoria 12 ani-băieți, în finala au jucat doi sportivi ai CSȘ Petroșani, Bogdan Vasilescu și Alexandru Scafariu, Vasilescu câștigând cu 7-5;6-4.

Bianca HOLOBUȚ

Gazeta de dimineata

 

Comenteaza

Comenteaza