Să ne înțelegem: eu nu sunt jucăria ta!

338

Am fost naivă, infantilă, îndrăgostită până peste cap, indulgentă, egoistă, răsfățată și mofturoasă dar niciodată n-am fost jucăria unui bărbat. Există trei elemente pentru mine fundamentale: independența, demnitatea și omenia. Nu voi lăsa capul jos pentru că mama a crescut o femeie care merită respect și prețuire. Nu voi depinde de banii unui bărbat, nu-mi voi clădi fericirea cu cadouri, haine scumpe și bijuterii sclipitoare. Nu mă voi bucura fără a dărui la rândul meu.

Băiete, eu nu sunt jucăria ta! Fie mă iubești, fie pleci. Nu mă lași nopțile așteptându-te, altfel vei risca să mă pierzi. Dacă mă iubești, eu o voi face la rândul meu. Dacă mă jignești, eu voi pleca cu fruntea sus, cu eleganță și isterii. Să nu crezi că te joci cu mine, că faci din mine ce vrei și spunându-mi că mă iubești mă transformi într-o marionetă! Nu, greșești!

Dacă vrei o păpușă, cumpără-ți! Eu sunt o femeie și trebuie să-mi oferi sinceritate; am trăit destule și nu mai am timp pentru jocuri, promisiuni și pălăvrăgeli. Ori mă vrei, ori pleci. Ori mă accepți așa cum sunt, ori îți spun să mergi înainte. Dacă vrei să rămâi cu mine, mă alegi doar pe mine. Am fost înșelată, refuzată și dezamăgită la viața mea dar niciodată n-am lăsat ca un bărbat să mă trateze ca o proastă. Eu știu ce pot, tu încă n-ai înțeles.

By

Eu sunt femeie

Comenteaza

Comenteaza