Petrileanul SAMUEL DIOANE / Directori schimbaţi la Complexul Energetic Hunedoara

749

Conducerea Complexului Energetic Hunedoara a decis schimbarea conducerii minei Lonea din cauza ”rezultatelor slabe” înregistrate de unitatea minieră.

 ”La Lonea, conducerea minei se rearanjează, pentru că sunt rezultate slabe. Acesta este motivul schimbărilor”, a declarat, joi, pentru GDD, Mihael Melczer, directorul general al CEH.

Astfel, în urma deciziei directorului CEH, Samuel Dioane, cel care a fost inginer șef electromecanic la mina Livezeni, este noul director al minei Lonea, acesta înlocuindu-l pe Marius Rogobete.

Fostul director al unității miniere, Marius Rogobete a devenit inginer șef producție în locul lui Radu Răscolean devenit de joi șef de sector.

Noul director al minei Lonea, Samuel Dioane, susține că obiectivul său este creșterea producției.

”Eu sper să mă ridic la nivelul așteptărilor, să reușesc creșterea producției la EM Lonea și îmi doresc continuarea mineritului încă mulți ani”, a declarat, joi, pentru GDD, Samuel Dioane.

Noul director al minei Lonea a activat în ultimele luni la mina Livezeni unde susține că a întâlnit o adevărată echipă ”care dorește același lucru:  continuarea mineritului mulți ani de acum înainte”.

Dioane nu este străin de mina Lonea. Înainte de a fi mutat la Livezeni, acesta și-a desfășurat activitatea în cadrul unității miniere de la Lonea, fiind chiar șeful echipei de salvare de la această unitate minieră, echipă ce și-a adjudecat în ultimii ani titlul la concursul de salvare organizat de INSEMEX Petroșani și Asociația Salvatorilor din România.

O altă schimbare importantă la nivelul CEH o reprezintă cea de la nivelul departamentului Comercial. Mihail Stoicescu, directorul acestui departament, a fost și el schimbat din funcție, fiind numit inginer șef electromecanic la mina Livezeni, în locul lui Samuel Dioane.

Directorul general al CEH susține că pentru postul de conducere de la nivelul departamentului Comercial dorește să facă o selecție a candidaților.

”Se poate mai bine la Comercial. Vreau să fac o selecție deschisă pentru a găsi un șef departament comercial care să fie mai motivat, iar complexul să aibă rezultate mai bune pe partea aceasta”, a completat Mihael Melczer, directorul general al CEH.

Potrivit sursei citate, selecția va însemna un CV și un interviu. Melczer dorește un șef pentru departamentul comercial din afara complexului, pentru ”un aer proaspăt”.

Până la momentul în care se va realiza selecția pentru postul de șef departament Comercial, conducerea acestui sector va fi asigurată de Cristina Pardos Schimdt.

Gazeta de dimineata

Comenteaza

Comenteaza