Petrileanul TEOFIL NEGOI / REȚINUT. Bărbatul din Sibiu care a înjunghiat un tânăr a fost adus la Hunedoara și reținut 24 de ore

2163

Capturat în Sibiu și adus în Hunedoara. Un bărbat din Sibiu care, în noaptea de joi spre vineri, a înjunghiat cu un cuțit #un tânăr din Petrila a fost reținut de polițiștii hunedoreni. Sibianul va fi prezentat, sâmbătă, judecătorilor de la Tribunalul Hunedoara cu propunere de arestare preventivă.

Va fi dus la mandat… Prins la Sibiu

Poliţiştii din Sibiu l-au prins pe bărbatul cu domiciliul în acest judeţ care a înjunghiat un tânăr din localitatea hunedoreană Petrila. Bărbatul, posibil recidivist, a fost reţinut pentru 24 de ore de anchetatorii din Hunedoara şi va fi prezentat judecătorilor de la Tribunalul Hunedoara pentru arest preventiv. Pe numele său sunt efectuate cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor.

Victima, Teofil Negoi, din Petrila, a fost supus, vineri, unei intervenţii chirurgicale. Starea acestuia este stabilă hemo-dinamic. Lovitura de cuţit aplicată în partea stângă, laterală, a abdomenului i-a atins şi ficatul, rana fiind una care trebuie atent supravegheată.

Agresiunea fizică s-a produs pe fondul unui scandal spontan iscat din cauze care dus spre un exces de gelozie.

Comenteaza

Comenteaza