Un adevărat domn nu pierde timp certându-se sau reproșând; petrece acel timp iubind.

313

Un adevărat domn nu este invidios pe succesul femeii iubite, se mândrește cu ea și se bucură pentru fericirea ei! Un cuplu are două ingrediente: tu și el. Trebuie să vă completați, să vă susțineți și să vă bucurați împreună.

Un bărbat inteligent va înțelege că femeia iubită este o femeie fericită dar femeia împlinită și independentă este o comoară pentru că va rămâne întotdeauna lângă el, știind că acel om o acceptă așa cum este, că o susține și o ajută acolo unde poate ajunge singură. Un bărbat răbdător și calm nu este un om laș și nici nu se lasă controlat de iubita lui; este un om cu respect care a fost crescut frumos, care adoră femeia pe care o iubește și o protejează de tot ce este rău.

Femeile simt nevoia de a se simți protejate, importante și unice. Își doresc acea dragoste în care sunt privite cu bucurie și dragoste, când nu sunt judecate pentru alegerile lor și sunt înțelese. Cel mai dureros este să renunți la vise de dragul altui om, doar pentru că acesta te consideră inferior. Asta se întâmplă atunci când o femeie nu este susținută de omul care promite dragoste, când o femeie n-are putere pentru a lupta și se simte singură. Bărbații nu mai știu să iubească și femeile nu mai au încredere în dragostea bărbaților. Este un haos! Iubiți-vă iubitele nebunește, ca și cum ziua de mâine n-ar exista, ca și cum este prima dată când v-ați întâlnit, ca și cum n-ar exista alte femei pe lumea asta! Doamnelor, lăsați-vă iubite, lăsați faceți loc în viața voastră pentru că există domni cu suflet frumos, care știu să iubească dar se simt mult prea nesiguri! Nu generalizați! Fiți încrezătoare, jumătățile se întâlnesc pentru a forma un întreg.

Un adevărat domn nu lovește, nu țipă și nu dă vina pe oamenii din jur. Un adevărat domn își asumă problemele și încearcă să le rezolve, nu se ascunde în spatele unui “așa sunt eu”, dacă îi pasă încearcă să schimbe ceva. Cine pleacă … îți face o favoare!

MARIACRISTIANA

Eu sunt femeie

Comenteaza

Comenteaza