Petrilenii ION BARBU si LUDOVIC KISS in filmul DEVA MALL

494

Jezsusz Maria!!!
După fulminantul succes repurtat cu Planeta Petrila, Ion Barbu, acest Victor Rebengiuc al urbei sus-amintite, a primit oferta de a juca în producţia ungară DEVA MALL.
Spicuim:
Despre proiectul de film:
Proiectul de film DEVA MALL, regizor Petra Szocs, a fost selectat la cea de a 6-a editia a
workshopul Biennale College – Cinema, din cadrul Festivalului de Film din Venetia 2017.
Din mai multe sute de proiecte participante au fost alese 3 proiecte ce primesc finantare de la organizatori pentru implementare in cursul anului 2018.
Este vorba de un lungmetraj de aprox 75 de minute ce urmeaza sa fie filmat la Deva Petrila si Petrosani. Filmul finalizat va fi proiectat in cadrul Festivalului de Film de la Venetia din
2018.
Povestea filmului se petrece la un orfelinat iar in rolul principal este o adolescenta orfana, Kato, care doreste sa isi gaseasca o noua mama.
Despre regizoare
Petra Szőcs este poet, scenograf și regizor de film originară din Cluj, absolventă a Universității de Teatru și Cinematografie din Budapesta. Primul ei scurtmetraj, The Execution, a fost in competitie la festivalul de film de la Cannes in 2014, si a primit
mentiune speciala la Festivalul de Film de la Sarajevo.

Alături de domnul Barbu va juca şi domnul Ludovic Kiss, alt miner celebru din Petrila.
Filmările vor începe în luna mai.
În fotografiile de mai jos aveţi pe: regizoarea Szőcs Petra, asistent managerul Melinda Boros, operatorul Agnes Pakozdi şi o poză de la castingul câştigat.
Pe amatorii de autografe îi aştept la Muzeul Instalatorului Român.

Ion Barbu

Fotografia de profil a lui Ion Barbu

Comenteaza

Comenteaza