Politicienii care fac tumbe pe ecran doar pentru a culege simpatii. Promisiuni înlocuite cu minciuni

220

Politicienii de ceară. Sunt plini de entuziasm în fața camerelor de luat vederi sau în fața vreunui microfon. Sunt personaje supranaturale atunci când vine vorba de a arăta cine sunt ei. Doar că se înmoaie ca lumânarea atunci când trebuie să prezinte, să reprezinte interesul alegătorilor lor sau al statului pe a cărei stemă au jurat credință. 

Când minciuna e vorbă…

Atacul furibund al senatorului de Hunedoara, Cristian Resmeriță, asupra directorului general al Complexului Energetic Hunedoara, s-a stins încet.

Totul a luat sfârșit după ce microfoanele au fost închise și reflectorele au fost stinse.

Prezent în studioul Mondo TV, la o emisiune difuzată săptămâna trecută, Cristian Resmeriță a declarat că va cere luni ministrului Energiei, Anton Anton, să trimită Corpul de control la CEH. Motivul? Verificarea activității de la această societate energetică. Deranjul a fost creat de neîncasarea sumelor de bani facturate de CEH către societatea de termoficare din Petroșani.

Maşina de serviciu a directorului general Viorel Stancu, surprinsă în spatele localului deţinut de familia Resmeriţă.

Senatorul a calificat drept inadmisibil faptul că CEH a recuperat doar circa 48 la sută din costurile facturate. Nu a amintit însă și de datoriile acumulate de municipiile Lupeni și Vulcan. Neîncasate nici ele de CEH:

Evoluția de pe sticlă poate fi catalogată strict doar una de ochii lumii. De ce?

Ministrul Energiei, Anton Anton, a declarat, marți, pentru Gazeta de dimineață că nu a primit nicio solicitare oficială din partea sentorului Cristian Resmeriță de a trimite Corpul de Control.

Cu alte cuvinte, acțiunea publică a politicianului a fost doar o ”pisică arătată directorului general Viorel Stancu”. Și încă o acțiune de imagine a unui politician care vrea să arate implicare în fața electoratului. Iar rezultate ”zero”.

Ramona Roșulescu

Foto net Claudiu Marlogeanu

 

Comenteaza

Comenteaza