Poliţiştii petrileni încearcă să găsească un minor, care a plecat voluntar de la domiciliu, în urmă cu 6 zile.

113

Dispariție anunțată abia luni

Luni, la sediul Poliţiei Oraşului Petrila s-a prezentat un bărbat din localitate, care a reclamat faptul că fiul său, IANUS BOGDAN PETRIŞOR, în vârstă de 16 ani, a plecat voluntar de la domiciliu, în data de 27.03.2019.

Părintele a precizat că atunci, minorul, în jurul orei 07:30, a plecat de acasă către liceu. În aceeași zi, în jurul orei 13:30, minorul a fost contactat telefonic de tatăl său, care, din discuţii, a înţeles că  acesta s-ar fi aflat, în acel moment, la domiciliu.

În jurul orei 16:00, când s-a întors de la serviciu şi a constata că minorul nu se afla acasă, a încercat să-l sune, repetat, pe copil, însă acesta nu a răspuns  şi nici nu a mai revenit la domiciliu. Adolescentule are o înălțime  de 1,60 m., 55 kg., ten măsliniu, ochi căprui, păr şaten, tuns scurt, faţă ovală, urechi normale, bărbie ascuţită (nu are semne particulare).

Băiatul purta, la data plecării de la domiciliu, pantaloni de trening de culoare neagră, fără înscrisuri, hanorac de culoare gri, încălțăminte sport culoare neagră.

Băiatul a fost dat în urmărire națională. Persoanele care pot oferi informații ce pot conduce la depistarea acestuia, sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze numărul de urgenţă 112.

Comenteaza

Comenteaza