Popicarii petrileni / Emoţii pentru locul patru

223
de Loredana JUGLEA

La turneul final masculin al CN U23 de la Cluj, cel din 12-15 aprilie, sunt calificați deja, chiar dacă nu au jucat în acest week-end, și popicarii de la CS Inter Petrila.

Echipa de U23 de la Petrila va încheia sezonul regulat sâmbătă, când va evolua în deplasare, pe terenul celor de la CSO Tălmaciu, într-un meci fără miză. Popicarii din Vale sunt favoriți în partida care se va desfășura la Orlat, în județul Sibiu. În schimb, echipa de seniori de la CS Inter Petrila are ceva emoții pentru ocuparea poziției a patra în CN de popice, ultima care asigură prezența în turneul final.
În week-end-ul care urmează, popicarii seniori de la CS Inter Petrila vor sta. Sâmbăta viitoare vor înfrunta, într-un joc restant, amânat la cererea hunedorenilor, pe cei de la KSE Târgu Secuiesc, clasați pe cinci, la o singură victorie în spatele trupei din Valea Jiului. În ultima rundă ambele combatante au pierdut, Târgu Secuiesc acasă, cu Olimpia Iași (2894-3187), iar Petrila la CFR Cluj (3233-3654), însă aceste eșecuri erau previzibile. Cu toate acestea, emoțiile pentru popicarii petrileni, pregătiți de către Marcel Dobrică, nu sunt foarte mari, ei putându-și chiar permite și o înfrângere la un scor decent. În plus, cei de la Târgu Secuiesc vor juca, sâmbăta aceasta, pe arena liderului autoritar al CN de seniori, CFR Cluj, și nu au nicio șansă. În ultima etapă a sezonului regulat, de pe 31 martie, vor sta, în vreme ce petrilenii vor juca pe teren propriu cu un adversar dificil, dar mai abordabil, Electromureș Târgu Mureș, care are asigurată participarea la turneul final.
Turneu final al CN de popice la seniori, la care vor participa patru echipe, se va desfășura la Hunedoara, în perioada 27-29 aprilie.

Comenteaza

Comenteaza