În pregătirea alegerilor de anul acesta, / Senatorul Văii Jiului pune organizaţiile teritoriale ale UNPR pe roate

220

Sâmbătă, 5 aprilie, la Casa de Cultură a Sindicatelor „Ion Dulămiţă” din Petroşani a avut loc Conferinţa de constituire şi alegeri a Organizaţiei Municipale Petroşani a Uniunii Naţionale pentru Progresul României (UNPR).
A fost astfel desemnată componenţa Biroului Politic Permanent al Organizaţiei Municipale Petroşani a UNPR, organism format din Haralambie Vochiţoiu (preşedinte), Nicolae Iliaş, Maria Neluţa Ofenberg, Constantin Alexandrescu, Ioan Cărăimăneanu (vicepreşedinţi), Ioan Alexandru Toacă (secretar), Daniela Ciocodeică şi Cristina Niţescu (membri).
La acest prim eveniment, menit să pună pe roate în vederea alegerilor organizaţia din Petroşani, au fost prezenţi, printre alţii – ca invitaţi sau persoane direct implicate – şi Romi Cărmăzan (prim-vicepreşedinte al filialei judeţene UNPR), Agripina Cazan (preşedinte al organizaţiei judeţene de femei a UNPR, consilier judeţean), Adrian David (consilier judeţean), Nicolae Iliaş (consilier local UNPR la Petroşani) şi Ion Dodu – preşedinte al organizaţiei Vulcan a UNPR.
„Le mulţumesc membrilor fondatori ai UNPR pentru felul în care m-au primit în această familie, dar şi pentru faptul că au transformat evenimentul de sâmbătă într-o reuşită. Apreciez că am reuşit să constituim un Birou Politic Permanent din oameni capabili, dornici de muncă. În plus, am datoria de a le răspunde pe măsură colegilor mei, care m-au ales – prin vot secret, cu unanimitate de voturi – în funcţia de preşedinte al organizaţiei locale”, a declarat Haralambie Vochiţoiu, senator de Valea Jiului.

de Cătălin DOCEA

Comenteaza

Comenteaza