Președintele PNL Petrila, acuzat că a dus votanți la secțiile din localitate

217

Directorul liberal al ApaServ, Costel Avram, care este și președintele organizației din localitate, este acuzat de competitorii electorali din alianța USD că la scrutinul de duminică a dus angajații operatorului de apă să voteze la secțiile din Petrila. Cu toate că acuză, acuzatorii nu au făcut nicio plângere.

Vicepreședintele PSD Petrila, Vasilică Jurca afirmă că pese 400 de persoane ce se regăsesc pe listele suplimentare la Petrila, au fost aduse la vot de Costel Avram.

”Sunt peste 500 de persoane care au votat la Petrila și sunt înscrise pe listele electorale. Cred că vreo 400 au fost aduse de domnul Avram”, a declarat, duminică, pentru GDD, Vasilică Jurca, viceprimarul PSD al Petrilei.

Avram este acuzat că a dus la Petrila să voteze atât angajații ApaServ cât și rude ale acestuia din zona Moldovei

De partea cealaltă, Costel Avram neagă toate acuzațiile ce i se aduc.

”Nu am dus pe nimeni la Petrila să voteze. Dacă au venit până aici să voteze, înseamnă că mă bucur de simpatia lor, ceea ce nu poate decât să mă bucure.  Dar dacă au votat la Petrila e neapărat să voteze cu PNL?”, a spus Costel Avram.

Liderul liberalilor petrileni are însă și el de clarificat anumite probleme cu social-democrații din localitate. Acesta spune că primarul Ilie Păducel și viceprimarul Vasilică Jurca, ambii PSD, s-au plimbat toată ziua prin secțiile de votare.

”Este inadmisibil ca Păducel și Jurca să se plimbe toată ziua prin secțiile de votare. Acolo au voie numai candidații. Mai mult, cei doi au transformat Primăria Petrila în sediul PSD”, a atacat Avram.

Acuzațiile acestuia sunt considerate însă nefondate de către social democrați. Vicepreședintele PSD Petrila, Vasilică Jurca susține că au avut dreptul să treacă pe la secțiile de votare pentru a se asigura că procesul de vot se desfășoară normal. Cât despre primăria transformată în sediul PSD, Jurca spune că sediul PSD are un sediu în oraș, la acesta fiind asigurată permanența încă din dimineața zilei de duminică.

Cu toate că au reclamat faptul că liberalii au dus sute de persoane la Petrila pentru a vota în cadrul scrutinului pentru europarlamentare, social-democrații nu au depus nicio plângere.

Mihaela MIHAI

 

Comenteaza

Comenteaza