Presedintele PRM Hunedoara, cu masina distrusã

433

Masina liderului PRM Hunedoara, Emanoil Andronache, a fost distrusã în fata blocului, cel mai probabil de cei care locuiesc în apropiere.  Omul spune cã si-a lãsat masina în fata blocului, nu în garaj, pentru cã avea putinã treabã si, la un moment dat a  constatat cã aceasta are luneta spartã.  A gãsit si bolovanul si a plecat imediat la politie.
„Era luneta spartã si un bolovan lângã. Erau acolo niste copii pe care i-am abordat repede sã aflu ce au vãzut, pentru cã mi-am dat seama cã totul s-a petrecut când erau ei acolo. Mi-au si indicat un nume, am  chemat politia, am spus pe cine bãnuiesc si urmeazã sã facã si ei cercetãri”, a spus Emanoil Andronache, presedintele PRM Hunedoara. Nu este pentru prima datã când  liderul PRM este sicanat în oras de diversi indivizi, însã, Andronache sustine cã are încredere cã organele abilitate vor face luminã.
„Eu sper ca,  de data aceasta sã identifice autorul, pentru cã, din pãcate, am mai avut evenimente cu masina si autorii nu au fost identificati. S-ar pãrea cã e vorba despre ceva copii. Ancheta politiei va duce spre deznodãmânt, dar eu cred cã a fost o  rea-intentie, dar nu stiu dacã erau constienti si a cui e masina. Probabil, au fãcut-o doar ca sã facã rãu”, a mai  adãugat Andronache. Politia din Petrila a demarat o anchetã si urmeazã sã audieze mai multi martori, pentru a stabili cu exactitate ce s-a petrecut.
Diana Mitrache

Cronica Vaii Jiului

 

Comenteaza

Comenteaza