Primăria Petrila are alocaţi 311.600 lei pentru achiziţia unui buldoexcavator, dar speră să îl ia mai ieftin

804
de Alina PIPAN

Primăria Petrila şi-a mai exprimat public intenţia de a achiziţiona un buldoexcavator, şi iată că intenţia s-a concretizat în scoaterea la licitaţie a achiziţiei respective. Primăria are alocaţi 311.600  lei pentru buldoexcavator, dar cu siguranţă va primi oferte sub valoarea estimativă.

Buldoexcavatorul nu trebuie doar să aibă minim 100 de cai putere, şi capacitate cilindrică de 4400 cm cubi, dar trebuie să elimine cât mai puţine noxe, deci să aibă un motor cu norme de poluare minim stage IIIB, şi să poată fi pornit inclusiv la temperaturi de –30 de grade. Trebuie să aibă o viteză de deplasare de minim 40 km/oră. Accesoriile obligatorii sunt cupa multifuncţională, braţ de excavare extensibil, cupă retroexcavator, cupă cu profil trapezoidal, instalaţie hidraulică cu acţionare picon, lamă de zăpadă profesională cu orientare hidraulică faţă de axul drumului, cupă de excavare, cupă pentru decolmatarea şanţurilor, girofar.

Licitaţia se încheie la finele lunii, iar utilajul trebuie să fie livrat în maxim 90 de zile de la semnarea contractului, să aibă anul de fabricaţie 2017, iar când va fi livrat să fie gata de lucru. 24 de luni utilajul va fi în garanţie, iar furnizorul va asigura reviziile acestuia, intervenţii de service rapid oriunde lucrează utilajul.

Comenteaza

Comenteaza