Primarul Ilie Păducel: / „Avem multe motive, siguranţă şi garanţie că Victor Ponta va fi preşedintele

227
de Corneliu BRAN
Marţi, 21 octombrie, circa 60 de membri ai PSD Petrila, în frunte cu primarul Ilie Păducel, s-au aflat pe străzile Petrilei, în mijlocul oamenilor, pentru a-i face campanie social-democratului Victor Ponta. 
Fiecare organizaţie de partid, indiferent de culoarea politică, îşi alege forma prin care face campania electorală. Unii ţin conferinţe de presă, alţii aleg interviuri televizate, sau organizează spectacole electorale, în timp ce unora li se pare că cea mai bună campanie electorală este cea cu „mersul din casă în casă şi pe străzi pentru a sta de vorbă cu electoratul, mai ales cu cei nehotărâţi”.
Primarul Ilie Păducel a ales împreună cu alţi zeci de membri să iasă pe stradă şi să stea de vorbă cu cetăţenii. „Asta este formula clasică, cea mai bună, şi astfel de întâlniri pe stradă cu cetăţenii vom tot avea până la finalul campaniei electo­rale. Dacă nu simţi pulsul străzii, dacă nu stai de vorbă cu oamenii să le afli necazurile, poate chiar să le dai uneori şi unele soluţii rapide menite să mai închidă din rănile suferinţelor, fireşte, dacă ai puterea s-o faci, nu poţi spune că eşti în campanie electorală. Caracterele puternice din viaţa politică au puterea să stea faţă-n faţă cu oamenii, să se uite-n ochii lor, să le spună adevăruri, nu poveşti. Fără să mă laud, aşa şi eu, primarul Petrilei, am puterea să mă uit oricând în ochii petrilenilor, pentru că eu consider – cum de altfel mi-au tot spus-o şi mi-o spun oamenii din oraşul nostru când mă întâlnesc cu ei – că mi-am făcut şi îmi fac cât mai bine datoria faţă de acest oraş, faţă de încrederea ce petrilenii mi-au dat-o prin votul lor, de acum mai bine de doi ani. La acţiunea de marţi, când împreună cu colegii şi membrii PSD Petrila am stat de vorbă cu cetăţenii şi am împărţit materiale promoţionale cu Victor Ponta Preşedinte, am simţit multă căldură printre petrileni, semn că PSD şi Victor Ponta sunt foarte apreciaţi”, ne-a declarat primarul Ilie Păducel.
Referitor la alegerea viitorului preşedinte al României, primarul Ilie Păducel a vrut să transmi­tă un mesaj petrilenilor: „Avem multe motive, si­guranţă şi garanţie că Victor Ponta va fi pre­şe­dintele României după data de 16 noiembrie. Eu, personal, am explicat tuturor cetăţenilor cu care am stat de vorbă că în ultima perioadă prim-ministrul României, după cele patru audienţe în care m-a primit personal, m-a ajutat de fiecare dată – prin miniştri şi ministerele pe care le coordonează – să rezolvăm multe probleme în oraşul nostru. Multe investiţii la drumuri, la şcoli, la cabinetele şcolare, la programul privind reabilitarea şi modernizarea Căminului Cultural Cimpa, la finalizarea lucrărilor la blocurile sociale, la programul de reabili­tare termică a blocurilor, inclusiv la angajarea la Mina Lonea a 40 de tineri pentru lucrări în subteran – subiect pe care voi insista la actualul premier şi viitorul preşedinte al României, la care cred că voi găsi în continuare înţelegere pentru alte angajări, deoarece mai este nevoie de mai mult tineret care să lucreze în mina noastră, înlocuind astfel pe cei pensionaţi sau ieşiţi din sistem”.

 

Comenteaza

Comenteaza