Primarul Ilie Păducel, / Mulţumit de stadiul lucrărilor

300
de Corneliu BRAN
În Petrila se munceşte intens în aceste zile la asfaltarea integrală a peste 20 de străzi din mai multe cartiere, lucrările efectuându-se pe programul integrat.
Atât luni cât şi marţi, primarul Ilie 
Păducel a inspectat lucrările care se execută pe raza localităţii, adică mai multe drumuri din cartiere care au intrat în reabilitare pe baza proiectului integrat. Primarul a avut discuţii cu lucrătorii, dar mai ales cu cei din conducerea constructorului care se ocupă de lucrări, edilul cerând în mod expres lucrări de calitate şi respectarea proiectului propriu-zis.
„Lucrăm intens la drumurile din Petrila. Am fost în inspecţie la drumurile de la Taia şi Piaţa Lonea, drumuri care trebuie finalizate ca şi parte de asfalt până vineri seara, deoarece sâmbătă la biserica din Taia avem un eveniment important: sfinţirea bisericii. De asemenea, am fost să văd cum merg lucrările în Cartierul Brătianu.
Se lucrează acolo pe mai multe străzi: Barbu Ştefănescu Delavrancea, Şoimilor, Parcului, Stadionului, Bucureşti, Cimitirului, Independenţei, George Enescu, Cloşca, Horia, Vişan. Lucrările în acest cartier vor fi finalizate, cum am promis cetăţenilor, anul viitor; acum lucrăm la aceste străzi şi vom finaliza încă de anul acesta câte­va dintre ele, cele ce mai rămân, plus alte străzi din acest cartier, urmând să le finalizăm în 2015. La aceste străzi de care vorbesc se toarnă asfalt integral pe toată lungimea drumului, lucrân­du-se totodată şi la rigolele betona­te, precum şi la montarea de borduri.
Pe proiectul integrat se mai lucrează în aceste zile şi în Cartierul 6 August, în Cartierul Muncii şi Cartierul Mihai Eminescu. La finalul lucrărilor, nicio stradă din aceste trei cartiere nu va rămâne neasfaltată, cu rigole şi borduri, în inspecţia efectuată de mine am constatat că se munceşte bine şi aici, constructorul dorind să beneficieze din plin de vremea bună de afară. Tot în inspecţie am fost şi pe strada Birăoni, o stradă unde lucrările se fac de la bugetul local, cu asfalt şi tot ce trebuie, astfel că locuitorii de-acolo vor scăpa şi ei de gropi şi noroaie după finalizarea lucrărilor”, ne-a declarat primarul Ilie Păducel.

 

Comenteaza

Comenteaza