Prins în flagrant de poliţiştii petrileni / Minor din Petroşani, infractor cu repetiţie

232
Cercetat de poliţie după ce a spart peste 30 de autovehicule pe raza municipiului Petroşani, un minor petroşenean a fost prins în flagrant de poliţiştii din Petrila, după ce a comis o nouă faptă de furt calificat.
Potrivit IPJ Hunedoara, în noaptea de miercuri spre joi, agenţii unei patrule de ordine publică din cadrul Poliţiei Petrila au prins în flagrant un minor în vârstă de 16 ani, din municipiul Petroşani. Poliţiştii au stabilit că acesta a sustras dintr-un autoturism parcat pe strada Tudor Vladimirescu din Petrila un modulator FM, un memory-stick şi o lanternă telescopică.
Reamintim că la sfârşitul lunii martie a acestui an, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Petroşani au reţinut în sarcina aceluiaşi suspect, cercetat în stare de libertate, comiterea a 33 de infracţiuni de furt calificat, distrugere şi tentativă de furt, fapte comise pe raza municipiului Petroşani, în perioada decembrie 2013 – martie 2014. Poliţiştii au mai stabilit că minorul acţiona singur pe timpul nopţii, spărgând geamurile laterale ale unor autovehicule parcate, în special autoturisme gen taxi şi- microbuze de transport persoane, după care sustrăgea din interior staţii de emisie-recepţie şi diverse sume de bani. De asemenea, „minorul a pătruns în unele autovehicule, iar după ce a răvăşit bunurile din interior a plecat fără a sustrage bunuri sau valori, în timp ce în alte cazuri a distrus geamul lateral fără a mai pătrunde în interior”, precizează, într-un comunicat, IPJ Hunedoara.
Poliţiştii continuă cercetările cu suspectul în stare de libertate în vederea documentării întregii sale activităţi infracţionale.

de Mihaela PETROŞAN

Comenteaza

Comenteaza