PRM / Conferinţă judeţeană extraordinară

523
de Corneliu BRAN
În dimineaţa zilei de sâmbătă, 29 aprilie, în Sala de Marmură a Primăriei municipiului Petroşani, conducerea filialei judeţene a PRM Hunedoara a organizat conferinţă judeţeană extraordinară, având ca obiectiv: alegerea delegaţilor pentru Congresul PRM şi reconfirmarea conducerii judeţene.
Deşi puţini, peremiştii au venit în număr destul de mare.
După mai multe discuţii şi după ce liderul judeţean Emanoel Andronache a prezentat ordinea de zi a şedinţei şi a oferit alte câteva explicaţii tehnice, s-a trecut la vot. Atât votul pentru delegaţii la Congres, cât şi votul pentru reconfirmarea Biroului de conducere judeţean al PRM Hunedoara au fost în unanimitate. Iată Biroul de conducere al PRM Hunedoar:
Emanoel Andronache (preşedinte), Mircea Nicolae Mincea (prim-vicepreşedinte), Ionuţ Năsălean, Gheorghe Bereş şi Ion Florean (vicepreşedinţi).
De asemenea, mai trebuie ştiut că la Congresul PRM din acest an de la Bucureşti, judeţul Hunedoara va participa cu 17 delegaţi, din care 8 din Valea Jiului.
„Organizaţia judeţeană îşi propune ca la acest congres judeţul Hunedoara să obţină minim o funcţie de vicepreşedinte la nivel naţional, ţinându-se cont că organizaţia judeţeană este printre cele mai bine organizate din ţară, iar la nivel de organizaţii locale din judeţ PRM are printre cele mai multe, inclusiv o serie de consilieri locali în anumite localităţi, printre care şi municipiul Lupeni”, a declarat liderul judeţean Emanoel Andronache. Cel care în sală a susţinut şi ideea creării noii alianţe naţionaliste: „Construcţia alianţei BINE la nivel naţional care reuneşte PRM, PRU şi Noua Dreaptă este un semnal care, dacă va fi recepţionat de electoratul naţionalist, va duce la reintrarea forţelor naţionaliste în Parlamentul European. Vorbesc aici de primul test electoral major: alegerile europarlamentare din anul 2019”.

Comenteaza

Comenteaza