PROTEST. UPDATE-Petrileanul VASILE PADURARU a declanșat greva foamei în curtea CEH. Preşedintele sindicatului de la Mina Lonea intră în greva foamei

218

UPDATE, 12.42- Reprezentanții Sindicatului Muntele se solidarizează cu colegul lor, Vasile Păduraru, intrat în greva foamei. Darius Cîmpean, liderul Departamentului Lupeni al Sindicatului Muntele susține că o eventuală decizie de a intra în bloc în greva foamei va fi luată în cursul zilei de miercuri, după discuțiile pe care le vor avea cu directorul general al CEH, Emil Floruț.

UPDATE, 12:10- Vasile Păduraru susține că a fost chemat de ministrul Energiei, Andrei Gerea, la București însă i-a spus acestuia că nu merge, întrucât reprezentanții sindicatului au fost de mai multe ori în capitală, de fiecare dată fiind minții de oficialii Guvernului. Păduraru a adăugat că oricum nu are antemergător și nici coloană oficială pentru a ajunge la București în două ore, așa cum dorește ministrul.

Liderul de sindicat care a intrat în greva foamei în curtea CEH are alături o icoană cu Sfânta Varvara, ocrotitoarea minerilor, dar și o pancartă pe care scrie ”Numai Dumnezeu mai are grijă de noi„ solicitând prezența de urgență în Valea Jiului a premierului Victor Ponta pentru a afla adevărul chiar de la mineri.

Preşedintele sindicatului de la Mina Lonea, Vasile Păduraru, va intra marţi, începând cu ora 11, în greva foamei. Păduraru a declarat pentru Gazeta de Dimineaţă că decizia a fost influenţată de situaţia actuală de la CEH şi de atitudinea conducerii faţă de structura energetică.

Ştire în curs de actualizare…

Gazeta de dimineata

Comenteaza

Comenteaza