RDL Services – Timisoara

575
RDL Services ofera servicii de Design, Office, Printare, Foto si Web de cea mai buna calitate atat pentru persoane fizice cat si pentru PFA-uri, la preturi foarte accesibile. Daca doresti sa iti promovezi afacerea sau pur si simplu doresti sa beneficiezi de serviciile noastre nu ezita sa ne contactezi. Va asteptam si va dorim mult succes in afaceri!

RDL Wedding

20-400 lei
RDL Wedding ofera servicii de design si printare pentru invitatii, cadouri personalizate si decoratiuni pentru ca nunta ta sa fie perfecta! Pentru informatii suplimentare va rugam se ne contactati!

RDL Foto

70 – 500 lei
Pachetul RDL Foto ofera servicii foto atat pentru persoane (sedinte foto personale), evenimente cat si pentru produse. Pentru informatii suplimentare va rugam se ne contactati!

RDL Promo

20 – 600 lei
Pachetul RDL Promo iti ofera tot ce ai nevoie pentru a-ti promova afacerea: carti de vizita / afise / pliante / design logo / newsletter / documente pesonalizate / oferte si multe altele.

RDL Website

300 – 700 lei
Pachetul RDL Website contine servicii web precum: site de prezentare / site disponibil si pe tableta sau mobil / conturi social media / galerii foto si multe altele in functie de cerinte.

UNDE NE GĂSEŞTI

Strada Pomiculturii nr.23
Timișoara
@rdlservices
Sună 0743 406 387
PROGRAM
clock
Se închide peste 15 minute
09:00 – 21:00
Informaţii despre afacere
Detaliile afacerii
Parcare
Parcare: Stradă
Categorie de preţuri
$
S-a deschis: 1 Iunie 2016
Editează tipurile de afacere
DATE DE CONTACT SUPLIMENTARE
servicesrdl@gmail.com
https://rdlservice.wordpress.com
Mai multe informaţii
Despre
RDL Services ofera o gama larga de servicii atat pentru persoane fizice cat si pentru intreprinderi mici si mijlocii. Vezi pagina de Servicii.
Impressum
Realizat si administrat de Radulescu Tiberiu-Alexandru. (c) Toate drepturile rezervate.
categories

Multumim ca alegeti serviciile RDL Services!
(c) Arhiva Orientului – Toate Drepturile Rezervate

Fotografia postată de RDL Services.

Comenteaza

Comenteaza