2000 de lei lunar, de la Senat, pentru fiica lui Vadim Tudor

228

Lidia Vadim Tudor, fata cea mare a răposatului Vadim Tudor, va fi angajată la Senatul României, de unde va primi un salariu brut de 2000 de lei.

Inițiativa angajării Lidiei Vadim la Senat i-a aparținut senatorului de Valea Jiului, Haralambie Vochițoiu.

Senatorul a declarat, marți, pentru Gazeta de Dimineață că fiica lui Corneliu Vadim Tudor va fi angajată pe un post de consilier parlamentar.

”E postul meu. Probabil luni se vor semna documentele și va începe treaba. Va fi angajată consilier parlamentar, va fi angajată a Senatului. Săptămâna aceasta vo hotărî domeniul de activitate, în funcție și de pregătirea profesională și programul de lucru”, a spus senatorul de Valea Jiului, Haralambie Vochițoiu (UNPR).

Contractul va fi parafat în cursul zilei de luni, până atunci atât fata cât și angajatorul urmând a se hotărî ce atribuții va avea. Fiica Tribunului, fie va lucra la documentare, unde va trebui să citească legi vechi şi să le pună în acord cu proiectele noi, fie va lucra la redactare. Salariul ei va atinge 2000 de lei brut. Cam jumătate din suma forfetară pe care o primește Vochițoiu lunar pentru funcționarea cabinetului parlamentar.

În anul 2013, printre senatorii cu cel mai mare număr de angajați la cabinetul parlamentar figura și hunedoreanul Haralambie Vochițoiu, senator PPDD de Valea Jiului. Acesta avea 11 angajați în baza unor convenții civile.

Haralambie Vochițoiu declara la acel moment pentru GDD că indiferent de numărul de consilieri pe care îi are un parlamentar, suma lunară pe care o primesc pentru cabinetele parlamentare este aceeași și are o valoare egală cu indemnizația senatorilor.

 

Mihaela MIHAI

Gazeta de dimineata

Comenteaza

Comenteaza