„Alianța pentru Hunedoara” poate fi o surpriză a campaniei electorale pe „stil nou”

213

Începând de ieri, partidele și alianțele politice au intrat în linie dreaptă. În curând va începe o campanie electorală care se anunță atipică prin modificarea legii. Gata cu spectacolele, micii și berea electorală. Gata cu bannerele și mash-urile care împânzeau localitățile. Gata cu pomenile electorale. Banii prea mulți, cel puțin theoretic, nu-i vor mai ajuta pe candidații cu „dare de mână”.  În acest context, o formațiune politică nouă, care induce ideea unui partid local, ar putea să constituie o surpriză.

Sondajele de opinie arată că peste 60 la sută din alegători sunt dezamăgiți de actuala clasă politică și ar vota un candidat independent sau un partid local. Pe acest segment generos din electorat mizează „Alianța pentru Hunedoara”, o formațiune politică care adună în rândurile sale atât partide mai mici, cât și reprezentanți ai societății civile. „Alianța pentru Hunedoara” a reușit să depună liste complete de candidați pentru Consiliul Județean Hunedoara și pentru toate orașele și municipiile din județul Hunedoara. Conform unui comunicat de presă dat publicității de președintele Alianței, Haralambie Vochițoiu, localitățile în care au fost depuse liste complete acoperă 91.8 la sută din populația cu drept de vot a județului Hunedoara.

„Folosesc acest prilej pentru a mulţumi şi tuturor simpatizanţilor noştri care au venit în număr mare alături de noi, exprimându-şi adeziunea faţă de obiectivele alianţei şi sprijinul fară rezerve în susţinerea noastră, în vederea câştigării alegerilor locale. Tot ce s-a întâmplat în aceste zile, reprezintă o performanţă care anticipează un scor foarte bun la alegerile locale din 5 iunie 2016. De asemenea, ţin să precizez că numărul mare de susţinători dovedeşte încă o dată atenţia şi simpatia de care se bucură Alianţa pentru Hunedoara în rândul cetăţenilor. Aşa cum vă spuneam şi cu altă ocazie se conturează din ce în ce mai mult, ideea că, la aceste alegeri, roşii vor fi cu roşii, galbenii cu galbenii, iar noi, hunedorenii cu Alianţa pentru Hunedoara”, a declarat preşedintele alianţei, domnul Haralambie Vochiţoiu.

Glasul Hunedoarei

Comenteaza

Comenteaza