San Montan Petrila actiune caritabila / Are doar trei ani și are nevoie de mai multe operații chirurgicale

320

O fetiță de doar trei ani are nevoie de mai multe operații chirurgicale pentru a putea merge. Micuța Irina s-a născut cu o malformație congenitală gravă, iar câțiva iubitori ai sportului montan vor să îi sară în ajutor. Cum putem să venim în sprijinul ei? Nimic mai simplu, facem sport și donăm o sumă cât de modică, așa încât fetița să ajungă să își facă o parte dintre operațiile absolut vitale.

Nu este pentru prima dată când atleții de la San Montan vin în sprijinul unui copil cu probleme și, după ce au strâns suma necesară pentru transplantul de măduvă al micuțului Edy, acum vor să o ajute și pe Irina. Ea este o fetiță de doar trei ani, care are nevoie de o serie de operații. Cum putem să o sprijinim, explică Erika Șanta, „sufletul” acestei campanii. „Îi invităm pe toți cei care vor să ajute și să facă și mișcare în același timp, să vină pe 15 mai, dimineață la ora 10:00, să o ajutăm cu toții. Acțiunea de caritate va avea trei curse, respectiv una de alergare de șapte kilometri plat, una de șapte kilometri cu bicicleta MTB, plat și o cursă cu obstacole, sub doi kilometri. De asemenea, noi am fixat o taxă pentru fiecare participant. Acești bani vor intra în contul fetiței”, a spus Erika Șanta, de la San Montan.

O singură operație costă 8.500 de lei

Irina are nevoie de mai multe operații, iar numai una costă aproximativ 8.500 de lei. Casa de Asigurări poate deconta doar o jumătate din sumă, iar restul ar putea fi donați de cei care iubesc sportul și vor să ajute un copil cu probleme. „În momentul de față, fetița este la Sibiu pentru o reevaluare și o reprogramare pentru următoarea operație și vom ști de câte operații mai are nevoie în momentul în care se va întoarce. Fetița are deja șapte operații la ambele picioare și urmează să aflăm câte mai are nevoie și care este suma necesară”, a mai adăugat Erika. Competiția va avea loc la Petrila, pe Cheile Tăii, în data de 15 mai, la ora 10:00.

Oricine poate face donații și în contul RO67 BTRL RONC RT02 1458 6701, deschis la Banca Transilvania pe numele Ozsvath Margareta.

Comenteaza

Comenteaza