Cimpa. Răfuială între vecini

278

Un bărbat a ajuns, sâmbătă seara la spital, după ce, potrivit polițiștilor, a căzut și s-a lovit în curtea unui vecin. Există voci care spun că la mijloc ar fi fost o amenințare cu toporul, însă polițiștii spun că din primele verificări reiese că e vorba doar de un accident.

”Este vorba despre doi vecini. Unul, fiind în stare avansată de ebrietate, și-a adus aminte că un vecin i-ar fi furat dintr-o colibă de-a lui un corn de cerb  și s-a dus peste el să îi ceară socoteală. S-ar fi împiedicat prin curtea vecinului, s-a autoaccidentat prin cădere. Vecinii l-au văzut cu sânge și au sunat la ambulanță. În primă fază s-ar părea că nu a fost lovit, dar noi facem verificări să vedem dacă a fost sau nu agresat. Vecinul la care a intrat e un om pașnic. Spune că nu l-a agresat ci bărbatul s-a împiedicat singur și a căzut”, spune Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Polițiștii nu fac verificări numai pentru a vedea dacă a existat sau nu o agresiune. Victima care a ajuns la spital se pare că a mers la vecin cu mașina, așa că  posibil să fie cercetat pentru conducere sub influența alcoolului. Asta dacă polițiști vor putea dovedi că bărbatul a condus mașina.

Gazeta de dimineata

Comenteaza

Comenteaza