După ce au făcut front comun cu administraţia CEH, / Sindicaliştii de la „Muntele” se leapădă ca de Satana

256
de Marian BOBOC
Nişte unii care l-au ajutat să se caţere acolo unde nici în vis nu cuteza să ajungă, cer acum demisia lui Stancu, indubitabil cel mai slab director general din istoria CEH. Aceştia, adunaţi într-un conclav sindical, au răspuns de trei ori la întrebarea „Te lepezi de Stancu?”, „Mă lepăd de Stancu”… Ca şi cum actuala structură de la CEH n-ar fi fost instalată cu binecuvântarea Sindicatului „Muntele”. Care, prin vocea trompetei Bebe, declara că „vom face front comun cu administraţia”. Şi, uite, c-o făcură şi pe asta şi ce insolvenţă de toată frumuseţea ieşii din această comuniune.  
Vă reamintim că Stancu, cel căruia i se urlă demisia, face parte din echipa de „specialişti” întronată la conducerea CEH în urmă cu un an de Costică Jujan, şi el un director general cu o prestaţie managerială dacă nu lamentabilă, atunci măcar discutabilă. Care, ca să-l mulţumească pe Nica, şi-a epuizat snaga într-o luptă de-a dreptul cretină, cu accente caraghioase, cu celelalte sindicate pe care Nica nu le avea la inimă.
Dacă Stancu va demisiona, atunci va fi şi pentru el puţin mai bine. Pus pe liber, va avea timp să numere banii care i-au intrat în cont în număr nepermis de mare nu degeaba, ci pentru manageriatul insolvent al CEH.
Ne pare rău de persoanele TESA care vor intra în şomaj tehnic, însă noi ne-am făcut datoria şi am avertizat că CEH va pica în bot din cauza CCM-ului ultra populist, a managementului prost al echipei de PDL-işti „specialişti” ai lui Jujan (de exemplu, să ne spună Jujan cu ce a performat în minerit obscurul directoraş de la Mina Livezeni?) şi din cauza Sindicatului „Muntele”, mânat în luptă pentru interesele lor personale de însuşi Petre Nica, liderul pensionabil al (ne)reprezentativului sindicat. Cel puţin una dintre persoanele TESA a fost avansată după ce a trecut de o „probă de foc”: distribuirea de fluturaşi pe străzile Petroşaniului care chemau la mitingul fără rost organizat de Sindicatul „Muntele” mai an. Păi, dacă aşa se avansează la CEH, atunci ne mai mirăm de rezultatele catastrofale?

Comenteaza

Comenteaza