Fiica lui Corneliu Vadim Tudor, angajată la Senat de Haralambie Vochițoiu

244

Senatorul de Valea Jiului, Haralambie Vochițoiu, susține că fiica cea mare a lui Corneliu Vadim Tudor va fi angajată a Senatului României, aceasta urmând a semna contractul în cursul zilei de luni.

Haralambie Vochițoiu a declarat, marți, pentru Gazeta de Dimineață că fiica lui Corneliu Vadim Tudor va fi angajată pe un post de consilier parlamentar.

”E postul meu. Probabil luni se vor semna documentele și va începe treaba. Va fi angajată consilier parlamentar, va fi angajată a Senatului. Săptămâna aceasta vo hotărî domeniul de activitate, în funcție și de pregătirea profesională și programul de lucru”, a spus senatorul de Valea Jiului, Haralambie Vochițoiu (UNPR).

Potrivit presei centrale, Lidia Vadim Tudor a fost, marți, la Senat, pentru a-și finaliza actele necesare angajării.

După moartea lui Corneliu Vadim Tudor, senatorul de Valea Jiului a declarat că o va angaja pe fiica cea mare a Tribunului la Senat.

„Soția lui Corneliu Vadim Tudor a spus că și-ar dori un loc de muncă pentru fete. Am decis, în urma unei discuții cu doamna și cu fetele, ca de luni încolo, una dintre fiice, care dorește, să fie consilier parlamentar. Va fi angajată la cabinetul meu senatorial. Sunt convins că tot bagajul genetic al lui Vadim Tudor s-a transmis și către fete. Una dintre ele va avea un loc de munca în Senatul României”, a spus, la Romania TV,  Haralambie Vochițoiu.

În 2013, Vochițoiu avea 11 angajați la cabinetul parlamentar, fiind la acel moment în topul senatorilor cu cel mai mare număr de angajați.

Mihaela MIHAI

Gazeta de dimineata

Comenteaza

Comenteaza