Liberalii hunedoreni lansează un nou atac către social-democraţi

225

Sorina Popa

Ieri, liderii judeţeni ai PNL au recurs la un nou atac la adresa social-democraţilor hunedoreni, dar şi a conducerii centrale a partidului, vizavi de Complexul Energetic Hunedoara. La conferinţa de presă a participat şi Mihai Voicu, vicepreşedinte PNL şi vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor, care a venit în zonă, să susţină candidaţii partidului în campania electorală.
Un apel la decenţă politică
„Toţi directorii CEH au fost membri marcanţi ai PSD. Toate aceste persoane au condus Complexul, iar datoriile lui depăşesc, în prezent, 1,6 miliarde de lei. În fiecare zi, în care CEH funcţionează, pierde peste un milion de lei. Acest dezinteres arătat faţă de locurile de muncă a mii de oameni, faţă de familiile acestora, s-a făcut cu girul şi susţinerea PSD. Persoanele responsabile de această situaţie sunt Victor Ponta, Liviu Dragnea şi liderul PSD Hunedoara, Laurenţiu Nistor. Unde sunt chinezii de care vorbea Ponta, când candida pentru preşedinţie, că vin să salveze Complexul? Consider că este o jignire faţă de hunedoreni, atitudinea pesediştilor. Domnul Nistor a ajuns să fie asumat drept candidat la preşedinţia Consiliului Judeţean Hunedoara. Însă, atitudinea lui, de a nega orice responsabilitate faţă de soarta a mii de oameni, este o jignire la adresa inteligenţei hunedorenilor. Este un apel la decenţă politică pentru cei din PSD, pentru Ponta, Dragnea, iar în judeţ, pentru Laurenţiu Nistor. Să lase la o parte făţărnicia, minciunile, promisiunile şi să vină în faţa hunedorenilor şi să-şi ceară scuze”, a declarat deputatul Bogdan Ţîmpău, preşedintele organizaţiei judeţene Hunedoara a PNL.
La rândul său, preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, Adrian David, a afirmat că „îndrăzneala social-democraţilor de a spune că PNL a luat decizii care au condus la eşecul Complexului Energetic Hunedoara este ultima lor încercare de a-i minţi pe hunedoreni. Un singur adevăr ne-a spus Liviu Dragnea (n.r.-Liderul PSD a vizitat recent Valea Jiului). Despre adevăratul candidat la preşedinţia Consiliului Judeţean. Este vorba de Laurenţiu Nistor. Noi am ştiut asta, am cerut PSD să recunoască public acest lucru. Îi transmit lui Nistor că trebuie să vină cu un program pentru dezvoltarea judeţului Hunedoara”, a afirmat Adrian David în conferinţa de presă a PNL, de ieri.

Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Comenteaza

Comenteaza