Petrileanca medic DANA POPA / Medicul Daniela Popa a renunţat la politică. “Politicienii sunt aceiaşi indiferent de partid. Merg pe mâna platformei civice”

355

Medicul din Petrila Daniela Popa şi-a dat demisia din PNL.

“Cred că par un om naiv. Am încercat să fac politică pentru că doar asta înseamnă implicare în România. Dincolo de politică nu poţi face nimic pentru comunitate, pentru că ei (politicienii – n.r.) anihilează tot. M-am convins că aceşti politicieni nu au nevoie de idei, de oameni, ci doar de voturi obţinute prin numele noastre. M-am săturat să fiu folosită în interesul unui partid. Am vrut să mă retrag de tot din viaţa comunitaţii, dar fiul meu, plecat în străinătate, mi-a spus că vrea să se întoarcă acasă şi dacă noi vom renunţa toţi şi lăsăm ţara pe mâna lor el va rămâne pe veci în Anglia, fără voia lui”, a declarat, duminică, pentru Gazeta de Dimineaţă, medicul Daniela Popa.

Mai mult, susţine Daniela Popa, candidatul independent din Petrila, Gheorghe Urdea, merită să fie susţinut.

“Am aderat la Alianţa pentru Hunedoara care este o platformă civică şi care nu mi-a impus să devin membru de partid. Voi candida pentru consiliul local al oraşului Petrila de pe listele Alianţei. Sunt mult prea mâhnită şi nemulţumită de tot ce se întâmplă ca să stau pasivă şi să privesc cu mâinile în sân. Aşa că mă implic”, a mai spus medicul.

Daniela Popa fusese inclusă de PNL pe lista de consilieri pentru Consiliul Județean Hunedoara, ocupând poziția a 24-a.

Gazeta de dimineata

Comenteaza

Comenteaza