Minerii nu uită că / Datorită pesedistului Cristian Resmeriţă vor avea pensii mai mari

270
de Ziarul Vaii Jiului
După o luptă de 5 ani în Parlamentul României a deputatului PSD Cristian Resmeriță, minerilor li s-a făcut dreptate: a început recalcularea pensiilor pentru cei care au lucrat în grupele I și II de muncă conform Legii nr. 155/2016.
Fiind vorba de un moment important pentru viaţa celor care au trudit în condiţii grele în fundul pământului, nu vom polemiza pe seama acestui subiect, politizat de momâile politici judeţene. Constatăm doar că după război mulţi viteji se arată…
Merită semnalată şi poziţia absolut decentă a lui Cristian Resmeriţă faţă de această importantă realizare parlamentară a sa: „Nu vreau să comentez prea mult faptul că a început recalcularea pensiilor pentru cei care au lucrat în grupele I și II de muncă conform Legii nr. 155/2016. Beneficiarii recalculării cunosc cât m-am zbătut pentru acest proiect”.
Oare câţi dintre politicienii hunedoreni şi ţuţerii lor ar putea avea atâta demnitate ca primarul Cristian Resemeriţă, încât să nu politizeze o astfel de reuşită, cu impact benefici şi consistent în portofelul oamenilor?
Sonia LIBERESCU 

Comenteaza

Comenteaza